Απέκτησε τους Μακρή και Γεωργακόπουλο η ΑΕΛ

22:21 15/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση με 3ετές συμβόλαιο του 18χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μακρή (4/12/98), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δήμητρα Γιάννουλης, όπου είχε 32 συμμετοχές με 10 ασίστ και 9 γκολ. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα νέων του Τυρνάβου.Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το

μέλλον.

Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση με 5ετές συμβόλαιο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου (15/2/99), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ κι έχει ύψος 1,80. Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δόξα Μανωλάδας στη Γ’ Εθνική, όπου στον δεύτερο γύρο συμμετείχε σε 10 αγώνες. Έχει αγωνιστεί στις μικτές νέων και παίδων της Ηλείας ως αρχηγός με 20 συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής ήταν στόχος πολλών ομάδων SL και αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον.
Τέλος, η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Τόρες ούτε με τον manager του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συγκεκριμένη πολιτική στις μεταγραφές και τις ανακοινώνει επίσημα η ίδια όταν πραγματοποιούνται χωρίς να συμμετέχει σε πολιτικές managers.

Keywords
Τυχαία Θέματα