Απαρηγόρητος μετά τα λάθη των μηχανικών του ο Ρικιάρντο

13:02 30/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα λάθη των μηχανικών της Red Bull στέρησαν τη νίκη από τον Ντάνιελ Ρικιάρντο στο Grand Prix του Μονακό, με τον Λιούις Χάμιλτον να αντικρίζει τελικώς την καρό σημαία πρώτος.

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Αυστραλός δεν μπόρεσε να κρύψει τη δυσαρέσκειά του τονίζοντας ότι θα χρειαστεί χρόνο να συνέλθει από όσα εκτυλίχθηκαν στα πιτ. «Πώς νιώθω; Είναι πολύ δύσκολο να εκφραστώ χωρίς να βρίσω. Σαν να με πάτησε φορτηγό για δεύτερο σερί αγώνα», δήλωσε.

«Προσπάθησα να είμαι αισιόδοξος μετά τη Βαρκελώνη,

αλλά δεν μπορώ να κάνω το ίδιο αυτή τη φορά. Δεν μου αρέσει να είμαι στεναχωρημένος, και δεν θα έπρεπε να είμαι έτσι. Βρέθηκα στο βάθρο των νικητών στην πίστα του Μόντε Κάρλο, θα έπρεπε να είμαι χαρούμενος. Ωστόσο δεν έχω να πω κάτι θετικό. Σε δύο σερί αγώνες αδικήθηκα», ανέφερε. «Για να είμαι ειλικρινής θέλω απλά να φύγω από εδώ».

Από την πλευρά του, ο Χέλμουτ Μάρκο της Red Bull συμφώνησε ότι τα λάθη στα πιτ έδωσαν τη νίκη στον Λιούις Χάμιλτον, προσθέτοντας: «Τον αγώνα τον χαρίσαμε στη Mercedes. Υπήρξαν πολλά λάθη στη μεταξύ μας συνεννόηση. Είμαι πολύ λυπημένος για τον Ρικιάρντο. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να του ζητήσουμε συγγνώμη».

Η «γκάφα» των μηχανικών η οποία κόστισε τον αγώνα στον Αυστραλό, οφείλεται στο γεγονός ότι τα ελαστικά με την καινούργια πάρα πολύ μαλακή γόμα της Pirelli, βρισκόντουσαν εγκλωβισμένα στο γκαράζ της ομάδας την ώρα του πιτ στοπ, και οι μηχανικοί δεν μπορούσαν να τα έχουν στα χέρια τους την κατάλληλη στιγμή.

«Θα ερευνήσουμε και θα μάθουμε τι συνέβη, αλλά είναι σίγουρο ότι το περιστατικό οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος», δήλωσε ο Μάρκο.

Πηγή: Formula1.com

The post Απαρηγόρητος μετά τα λάθη των μηχανικών του ο Ρικιάρντο appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα