ΑΟ Μαυροβουνίου : « Έβγαλε μαχαίρι» και προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο

11:58 14/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα ακόμη περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε αυτά που συμβαίνουν κατά καιρούς και κατά τη διεξαγωγή αγώνων. Αυτή τη φορά το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Β΄ΕΠΣ Λάρισας ανάμεσα στις δυο ομάδες και ενημερώθηκαν τόσο η αστυνομία όσο και η διοίκηση της Ένωσης .

Συγκεκριμένα «φίλαθλος» έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο, λίγα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Το περιστατικό έγινε μπροστά σε μικρά παιδιά και γυναίκες και εάν δεν παρενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι και από τις δυο ομάδες θα μπορούσε να είχε βλάψει ανθρώπινη ζωή.

Μιλώντας

στην ΕΡΤ Λάρισας ο πρόεδρος του ΑΟ Μαυροβουνίου κ. Κώστας Ζαφειρίου επεσήμανε ότι « οι εικόνες αυτές όχι απλά δεν τιμούν , αλλά τραυματίζουν βάναυσα το αθλητικό ιδεώδες. Εμείς καταδικάζουμε αυτήν την εκτός λογικής ενέργεια και ζητάμε από κάθε υγιή φίλαθλο να απομονώσει κάθε σταγονίδιο βίας και χουλιγκανισμού από τα γήπεδα όπου αθλούνται τα παιδιά μας και ανθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός . Από την άλλη, το περιστατικό αυτό οφείλει να προβληματίσει τόσο την πολιτεία όσο και τους διοικούντες στο ποδόσφαιρο, ώστε να αναληφθούν άμεσα οι δέουσες πρωτοβουλίες που θα αποτρέψουν στο μέλλον ένα τέτοιο νοσηρό φαινόμενο. Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα και η κοινωνία μας, οφείλουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον ανιδιοτελή, ερασιτεχνικό αθλητισμό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε οι χώροι άθλησης να αποτελούν πνεύμονες ζωής και όχι χώροι τέλεσης εγκληματικών πράξεων».
Το χθεσινό περιστατικό θα συζητηθεί από την επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Λάρισας η οποία καταδικάζει αυτήν ενέργεια και ζητεί από όλους να απομονώσουν αυτού του είδους τις ενέργειες που τραυματίζουν το αθλητικό ιδεώδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα