Αντιδράσεις των κομμάτων στην κυβερνητική πολιτική

16:26 29/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση με αιχμή τη φορολογία, τον ΕΝΦΙΑ και τα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο συντονιστικό όργανο των τομεαρχών του κόμματος.

Μια μέση ελληνική οικογένεια μέχρι τα Χριστούγεννα θα πρέπει να πληρώσει 6.000 ευρώ επιπλέον φόρους, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ειδική αναφορά στον ΕΝΦΙΑ,

τον οποίο θα καταργούσε η σημερινή κυβέρνηση όπως είπε. Πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δηλητηριάζει το δημόσιο βίο, τονίζοντας ότι δεν θα απαντήσει στις γελοιότητες όπως είπε, όσων μιλούν για ακροδεξιές αποκλίσεις την ώρα που οι ίδιοι συγκυβερνούν με τον Πάνο Καμμένο.

Έντονη ήταν η αντίδραση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ που έκανε λόγο για κατάντια του Κ. Μητσοτάκη που συνεργάζεται με ακροδεξιούς όπως ο κ. Βορίδης και ο κ. Γεωργιάδης.

Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να θεωρηθεί να καταγγέλλει ο πρωθυπουργός τον εργασιακό μεσαίωνα που και ο ίδιος έχει συνδιαμορφώσει σχολίασε το ΚΚΕ.

Ο νέος δικομματισμός που επιδιώκουν μάταια να στήσουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι ένα παιχνίδι εξουσίας με μόνιμο θύμα την κοινωνία, σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων.

ΕΝΦΙΑ και μνημόνια δεν βελτιώνονται αλλά καταργούνται, δήλωσε ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγώτης Λαφαζάνης.

ΠΗΓΗ: Α’ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα