Αντιδράσεις κομμάτων στην επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα

16:15 15/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την προσδοκία η επίσκεψη Ομπάμα να είναι «χρήσιμη και παραγωγική για τα ελληνικά συμφέροντα» εκφράζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Οι σχέσεις αμοιβαίας συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αποτελούν σταθερή επιλογή της εθνικής μας στρατηγικής» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει: «Η Νέα Δημοκρατία δεν ανακάλυψε σήμερα

την Αμερική, αλλά ασκεί πολιτική με βάση τα διαχρονικά εθνικά συμφέροντα και τον στρατηγικό προσανατολισμό της χώρας».

«Η επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου στη χώρα είναι μια σοβαρή επίσκεψη και κανείς δεν πρέπει να την υποτιμά», τονίζει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, επισημαίνοντας ωστόσο «ότι θα πρέπει επιτέλους στη χώρα να ξεφύγουμε από τη λογική ότι περιμένουμε από κάπου ένα μάγο με δώρα, ένα μαγικό χέρι, ένα σωτήρα που θα λύσει ως δια μαγείας όλα μας τα προβλήματα».

«Μιχαλολιάκος- Καμμένος, οι μόνοι που πανηγύρισαν την εκλογή Τραμπ. Και ο Tσίπρας στέλνει τον Καμμένο να υποδεχθεί τον Ομπάμα», σχολίασε, στο Twitter o Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο ότι ο Πάνος Καμμένος υποδέχθηκε τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

Την επίσκεψη του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα σχολίασε και η Χρυσή Αυγή διερωτώμενη αν «ο Χουσεΐν Ομπάμα» έρχεται ως «κομιστής του τετάρτου μνημονίου» ή ως «προπομπός λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την πατρίδα μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα