Ως τις 17.00 η πισίνα στο Αλκαζάρ – Πιλοτικά θα λειτουργήσει της Ν. Πολιτείας

17:56 24/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περισσότερη ώρα και με έκπτωση διατίθεται στο κοινό της Λάρισας το Εθνικό Κολυμβητήριο στο Αλκαζάρ. Με στόχο οι Λαρισαίοι να εντάξουν στις συνήθειές τους και στη νοοτροπία τους την κολύμβηση, καθώς κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, αποφασίστηκε το ωράριο,λειτουργίας να παραταθεί ως τις 17.00, ενώ ήδη ισχύουν μειωμένες χρεώσεις σε σχέση με πέρυσι.

Η μηνίαια κάρτα κοστίζει φέτος 20 ευρώ από 30, ενώ η ίδια έκπτωση ισχύει και για τις τριμηνιαίες και ετήσιες κάρτες.
Τις επόμενες ημέρες η διοίκηση του ΕΑΚΛ πρόκειται να αποστείλει γραπτή ενημέρωση σε δημόσιες υπηρεσίες, και όχι

μόνο, προκειμένου να γίνει γνωστή η επέκταση του ωραρίου ως τις 17.00.

Ο Γιώργος Κωσταρόπουλος, πρ. του ΕΑΚΛ και εντεταλμένος του δήμου σε θέματα αθλητισμού ανέφερε στην ΕΡΤ Λάρισας: «Η λογική της επέκτασης του ωραρίου λειτουργίας ως τις 17.00 είναι να προλαβαίνουν όσοι σχολάνε απο τη δουλειά τους π.χ στις 15.00 να προλαβαίνουν έστω μια ώρα κολύμβησης. Είναι σπουδαία γυμναστική το κολύμπι και απουσιάζει ως κουλτούρα απ τις επιλογές των Λαρισαίων. Στο ίδιο πνεύμα έγιναν και οι εκπτώσεις. Μας ενδιαφέρει να έρθουν κοντά στην κολύμβηση οι Λαρισαίοι. Το κολυμβητήριο δεν είναι μόνο για τους αθλητές και τα σωματεία. Είναι για όλο τον κόσμο.»

Ο κ. Κωσταρόπουλος ανακοίνωσε στην ΕΡΤ Λάρισας και την πιλοτική λειτουργία της πισίνας στη Νέα Πολιτεία. Θα δοκιμαστούν τα συστήματα τον Νοέμβριο με στόχο να διατεθεί και αυτή στο κοινό, στα σωματεία αλλά για μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις από τον ερχόμενο Μάιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα