Με την Εθνική στους Βαλκανικούς η Σερραία Μ. Σωτηρίου

17:11 24/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τη Σερραία Ματίνα Σωτηρίου στη σύνθεση της η Εθνική ομάδα U19 του μπάντμιντον θα πάρει μέρος στους Βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν από τις 28 έως τις 30 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Τη νεαρή αθλήτρια κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Εθνικός προπονητής Βασίλης Ξάνθος με την Ελληνική ομάδα να ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία της. Ο Σερραίος στην καταγωγή ομοσπονδιακός προπονητής είχε μιλήσει στην αθλητική εκπομπή

της ΕΡΤ Σερρών για την Ματίνα Σωτηρίου μετά την κατάκτηση τριών μεταλλίων από την ίδια στο Βαλκανικό κύπελλο που είχε πραγματοποιηθεί στο Νόβισαντ της Σερβίας. Τότε ο κ. Ξάνθος είχε δηλώσει ότι «Η Ματίνα θα μπορούσε να πάρει κι ένα χρυσό μετάλλιο. Ήταν άτυχη κι έχασε οριακά το δεύτερο σετ. Η Ματίνα Σωτηρίου είναι αυτή τη στιγμή η καλύτερη αθλήτρια στην Ελλάδα στην ηλικία της». Μάλιστα η νεαρή πρωταθλήτρια που ξεχωρίζει και για το χαρακτήρα της είναι ηλικιακά τρία χρόνια μικρότερη από τους άλλους αθλητές της Εθνικής ομάδας, ο ομοσπονδιακός προπονητής όμως την κάλεσε μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα εγχώρια και διεθνή πρωταθλήματα. Στους Βαλκανικούς αγώνες έχουν δηλώσει συμμετοχή όλες οι χώρες των Βαλκανίων και την Πέμπτη αναμένονται στην Αλεξανδρούπολη οι αποστολές των ομάδων. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου με το ομαδικό και θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο με το ατομικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα