Β. Κεγκέρογλου: «Δεν έχουμε ξεφύγει, ως χώρα, από τους κινδύνους που μας κρατούν καθηλωμένους» (audio)

13:21 11/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

«Τα δάνεια που πήρε το ΠΑΣΟΚ το 2010 και 2011 ωφέλησαν την κα Κατσέλη, τον κ. Κουρουμπλή, τον κ. Μπόλαρη και όλους εκείνους που αναδείχθηκαν με την πολιτική δουλειά που έγινε με την χρηματοδότηση αυτών των δανείων και μετά ως έτοιμα, ώριμα στελέχη πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ευαγγελία Μπαλτατζή

και Ξενοφώντα Ζηκίδη, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου.

«Αυτά τα δάνεια τα διαχειρίστηκαν κάποιοι που είναι στο ΠΑΣΟΚ αλλά και εκείνοι που είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΙΔΗΣΟ και άλλοι που κάνουν τους αστέρες της πολιτικής ζωής απέξω βέβαια και τα αποπληρώνουμε εμείς», πρόσθεσε, και επισήμανε ότι αυτοί που αναδείχθηκαν εκείνη την περίοδο από την πολιτική του ΠΑΣΟΚ έχουν μερίδιο ευθύνης.

«Πρέπει να δούμε τα μεγάλα ζητήματα της χώρας που συνδέονται με την έξοδο από την κρίση στο πλαίσιο μιας εθνικής συνεννόησης και να αφήσουμε κατά μέρος τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη συσπείρωση των κομμάτων είτε ενόψει Συνεδρίου είτε ενόψει εκλογών», τόνισε, και υπογράμμισε ότι «δεν έχουμε ξεφύγει, ως χώρα, από τους κινδύνους που μας κρατούν καθηλωμένους για χρόνια».

«Εάν είχαμε στη μισή τηλεοπτική οθόνη τη συζήτηση στη Βουλή, στο επίπεδο που έγινε, και στην άλλη μισή το Eurogroup, θα βλέπαμε ότι παρόλο ότι έχουμε εκπληρώσει και τα δεκαπέντε προαπαιτούμενα της πρώτης αξιολόγησης, τρώγαμε ξύλο», δήλωσε με έμφαση ο κ. Κεγκέρογλου και εκτίμησε ότι «όταν γίνεται μία συζήτηση απομονωμένη από το τι γίνεται στη χώρα, στην Ευρώπη και την Τουρκία, χάνεται η ουσία».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα