Yπερκόπωση ο Μανωλάς, απέχει από τα ματς με Πανιώνιο και Παναθηναϊκό – Νοκ άουτ ο Βάργκας

21:19 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκούραση μερικών ημερών λόγω υπερκόπωσης συνέστησαν οι γιατροί στον Στέλιο Μανωλά λόγω αδιαθεσίας που αισθάνθηκε από την υπερένταση των τελευταίων εβδομάδων.

Ο προπονητής της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν υπερκόπωση και οι ιατροί του συνέστησαν ξεκούραση μερικών ημερών. Στο ματς της Παρασκευής (20:30) με τον Πανιώνιο αλλά και στο επόμενο (Δευτέρα) με τον Παναθηναϊκό, στον πάγκο των κυπελλούχων Ελλάδας θα καθήσει

ως πρώτος προπονητής ο άμεσος συνεργάτης του Μανωλά, Νίκος Παναγιωτάρας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ως εξής:

«Ο προπονητής της ομάδας μας, Στέλιος Μανωλάς, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις εξαιτίας αδιαθεσίας την οποία αισθάνθηκε και οι γιατροί τού συνέστησαν αποχή από κάθε δραστηριότητα για πέντε τουλάχιστον ημέρες, λόγω υπερκόπωσης.
Εννοείται ότι για την ΑΕΚ αυτό που προέχει είναι η υγεία του ανθρώπου, που αποτελεί σύμβολο για την ομάδα μας και την οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες».

Nοκ άουτ ο Βάργκας
Τις υπηρεσίες του Ρόναλντ Βάργκας είναι αρκετά πιθανό να στερηθεί η ΑΕΚ στις εναπομείνασες αναμετρήσεις για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης υπέστη θλάση α΄ βαθμού στον αριστερό προσαγωγό, στη διάρκεια του τελικού με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας και εκφράζονται φόβοι ότι ίσως η σεζόν τελείωσε πρόωρα γι΄ αυτόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Θλάση πρώτου βαθμού αριστερού προσαγωγού έχει υποστεί ο Ρόναλντ Βάργκας, σύμφωνα με την τελική εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ».

ΠΗΓΗ: AEK

The post Yπερκόπωση ο Μανωλάς, απέχει από τα ματς με Πανιώνιο και ΠαναθηναϊκόΝοκ άουτ ο Βάργκας appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα