Απερρίφθη η έφεση των Μπαρμπόσα και Κάτσε

21:04 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αναλλοίωτη παρέμεινε η ποινή των τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στους Έργους Κάτσε και Έλντερ Μπαρμπόσα για την αποβολή τους στον αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ στην Τούμπα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση των δύο «Δικέφαλων» κι έτσι ο Κάτσε, ο οποίος εξέτισε ήδη μία αγωνιστική (εναντίον του Παναθηναϊκού),

θα λείψει από τους δύο αγώνες με τον Πανιώνιο, ενώ ο Μπαρμπόσα, που δεν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, θα απουσιάσει από τους αγώνες με Πανιώνιο (20/5) και Παναθηναϊκό (23/5).
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.
Αριθμός απόφασης 44/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή ERGYS KACE κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE.

Αριθμός απόφασης 45/2016: Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσία την έφεση του ποδοσφαιριστή LEAL RODRIGUES BARBOSA MEAD κατά της υπ΄ αριθμ. 136/2016 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Απερρίφθη η έφεση των Μπαρμπόσα και Κάτσε appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα