Σημαντικό οικονομικό «άνοιγμα» στην ΠΑΕ Ηρακλής

20:47 19/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε οικονομικό αδιέξοδο φαίνεται ότι βρίσκεται η ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς υπάρχουν οφειλές προς τους παίκτες και όπως αποκάλυψε στη Γενική Συνέλευση ο αντιπρόεδρος του «Γηραιού» κ. Παπαδόπουλος ο ιδιοκτήτης είναι σε επαφές για την πώληση της ΠΑΕ.

Οι τοποθετήσεις του αντιπροέδρου της εταιρείας Θόδωρου Παπαδόπουλου ήταν αποκαλυπτικές για το πρόβλημα που υπάρχει στην ΠΑΕ στην χθεσινοβραδινή Συνέλευση που έγινε στο Κατσάνειο, παρουσία μεγάλου αριθμού φίλων της ομάδας, που αγωνιούν για την πορεία και τις προοπτικές της ομάδας τους.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μιλώντας στους

συγκεντρωμένους υποστήριξε μεταξύ άλλων: «Η μόνη λύση για τη συνέχεια της ΠΑΕ, είναι η πώλησή της. Από όσο γνωρίζω ο κ. Παπαθανασάκης βρίσκεται σε επαφές με ενδιαφερόμενους, ωστόσο δεν μπορώ να γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες, διότι είναι υπόθεση που χειρίζεται προσωπικά ο ίδιος». Στη συνέχεια και σε ό,τι αφορά τις πληρωμές παικτών, υποστήριξε πως έχουν πληρωθεί μισθούς Φεβρουαρίου, και εκκρεμούν οι πληρωμές των επόμενων μηνών ως την λήξη της σεζόν, ενώ υπάρχουν οφειλόμενα από δόσεις συμβολαίων, καθώς και το πριμ των 100.000 ευρώ.
Οι οπαδοί του Ηρακλή μετά και την χθεσινή συνέλευση όπου απουσίασε ο κ. Παπαθανασάκης, εξέπεμψαν «σήμα κινδύνου» για την ομάδα τους και χαρακτήρισαν τον σημερινό μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της εταιρείας «ανεπιθύμητο».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Σημαντικό οικονομικό «άνοιγμα» στην ΠΑΕ Ηρακλής appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα