«Kάνε θέατρο με ό,τι έχεις» σεμινάρια θεάτρου με το Γιώργο Νανούρη

10:46 20/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Μπορείς να γράψεις τα δικά σου κείμενα, να κάνεις μόνος σου τους φωτισμούς, να βάλεις μουσική; Μπορείς να δημιουργήσεις μόνος σου την ευκαιρία που περιμένεις να σου δώσουν οι άλλοι; Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης μοιράζεται σε ένα σεμινάριο τα μυστικά και τις τεχνικές για να κάνεις θέατρο με ό,τι έχεις, με λίγα μέσα, με τους φίλους σου ή μόνος σου. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκίνησαν…

Ο Γιώργος Νανούρης το έκανε πραγματικότητα. Με σχεδόν μηδενικό budget

και με μοναδικά όπλα ένα βιβλίο, ένα φακό και μια κιθάρα και δυο σπουδαίους συνεργάτες δημιούργησε την ΚΑΤΕΡΙΝΑ μια απ τις πιο πολυσυζητημένες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 25.000 θεατές, που έχει πάρει 5 θεατρικά βραβεία (η παράσταση έρχεται στη Θεσσαλονίκη από 28 Σεπτεμβρίου) .

Θα σου δώσει ιδέες και μέσα από θεατρικά παιχνίδια θα σε βοηθήσει να ενεργοποιήσεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου. Θα φτιάξει με όλους τους συμμετέχοντες μια μικρή παράσταση που θα παρουσιαστεί εσωτερικά στο τέλος του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί τα τρία πρώτα Σάββατα του Οκτωβρίου (1-8-15/10) στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Σύγχρονο Θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος (Εγνατίας 45)

Είναι πρακτικό και βασίζεται στη συμμετοχή και τη συνεργασία όλων προκειμένου να φτιαχτούν σκηνές που θα αποτελέσουν την τελική μικρή παράσταση – παρουσίαση.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-530660.

Μπορείτε επίσης να στείλετε email εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο thess@iasmos.net ή μήνυμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στον λογαριασμό της σχολής στο facebook (facebook.com/syxronotheatro).

Keywords
Τυχαία Θέματα