FUNari Festival στο Φανάρι Ροδόπης

21:25 3/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα αλλιώτικο πάρτι θα στηθεί για πρώτη φορά στο Φανάρι της Ροδόπης. Ένα τριήμερο πάρτι για μικρούς και μεγάλους, για τους λάτρεις της καλής ζωντανής μουσικής.

Το Φανάρι είναι ένα γραφικό ψαροχώρι στα νοτιοδυτικά του νομού Ροδόπης. Ο οικισμός αριθμεί περίπου 700 μόνιμους κατοίκους, όμως η νευραλγική θέση του, μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης από τις οποίες απέχει περίπου 35 χλμ., έχει βοηθήσει στην τουριστική του ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει

μετατραπεί σε τουριστικό επίκεντρο.
Πρόκειται για ένα γοητευτικό παραθαλάσσιο θέρετρο με ανεκτίμητης αξίας φυσική ομορφιά και πλούσιο σε υδροβιότοπους. Οι βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία ακτές του, το σύμπλεγμα λιμνών και η πληθώρα ψαριών και σπάνιων πουλιών κάνει το Φανάρι μοναδικό στο είδος του στην περιοχή.

Σε μια πανέμορφη παραλία στην άκρη μιας μικρής χερσονήσου, στο Φανάρι Ροδόπης με το γραφικό του λιμανάκι, γεννιέται ένα μουσικό Φεστιβάλ, που αποτελούσε διακαή πόθο για πολλούς πολλά χρόνια. «Η πρώτη απόπειρα για τη δημιουργία ενός μουσικού φεστιβάλ στο Φανάρι με στόχο την τουριστική ανάδειξη και με πολύ συγκεκριμένη μουσική ταυτότητα, εκκινεί ο Δήμος Κομοτηνής» δηλώνει η υπεύθυνη για θέματα τουρισμού του Δήμου κα Κλεοπάτρα Στογιαννίδου και σημειώνει πως η αρχή γίνεται με πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες, Χαρούλης, Ασλανίδου, Αγγελάκας, Παπακωνσταντίνου.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Keywords
Τυχαία Θέματα