«Art Week» στην ΕΡΤ2

02:41 27/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Το «Art Week» είναι η εκπομπή που κάθε εβδομάδα παρουσιάζει μερικούς από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να

ανάδειξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016, στις 17:30

Εκπομπή 5η: «Γιάννης Κότσιρας – Άλκη Ζέη – Αντώνης Λουδάρος – Νεφέλη Ορφανού»

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στις 17:30, καλεσμένοι στο «Art Week» της ΕΡΤ2, είναι ο Γιάννης Κότσιρας, η Άλκη Ζέη, ο Αντώνης Λουδάρος, η Νεφέλη Ορφανού.

Ο Γιάννης Κότσιρας είναι ο πρώτος καλεσμένος στο «Art Week» αυτή την εβδομάδα. Ο δημοφιλής ερμηνευτής μιλάει στη Λένα Αρώνη για τον καινούργιο δίσκο του «Ψεύτης Καιρός», καθώς και για την καλλιτεχνική και προσωπική πορεία του. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Άλκη Ζέη, η πρέσβειρα της ελληνικής παιδικής λογοτεχνίας, μιλάει στη Λένα Αρώνη για το πρώτο μυθιστόρημά της, «Το καπλάνι της βιτρίνας» και για τη φλόγα της ζωής. Στο τρίτο μέρος της εκπομπής, ο Αντώνης Λουδάρος και η Νεφέλη Ορφανού, μιλούν για την παράσταση «Ρόζα Εσκενάζυ, η βασίλισσα του ρεμπέτικου», καθώς και για τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της ζωής της κορυφαίας ερμηνεύτριας.
Keywords
Τυχαία Θέματα