AΔΕΔΥ: Καλεί σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή 5.30μμ

15:37 18/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ώρα που θα συζητιέται και θα ψηφίζεται στη Βουλή το νέο Πολυνομοσχέδιο, καλεί σε συγκέντρωση – συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος στις 5.30μμ η ΑΔΕΔΥ.

Όπως αναφέρει στο πλαίσιο της κινητοποίησής της (το πλήρες κείμενο μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ) η συνομοσπονδία: «Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την πολιτική λεηλασίας των λαϊκών εισοδημάτων και της δημόσιας περιουσίας, την πολιτική φτωχοποίησης του λαού. Αγωνίζεται για την ανατροπή των μνημονιακών

πολιτικών της Κυβέρνησης, Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΔΝΤ και κεφαλαίου.

Όλα τα μέτρα και οι ρυθμίσεις του νέου Πολυνομοσχεδίου, αποτελούν μέρος των «προαπαιτούμενων», ώστε να γίνει «αξιολόγηση» και να δοθεί «πιστοποίηση» ορθής εφαρμογής του Μνημονίου από το Eurogroup ως τις 24.5.16, έτσι ώστε: πρώτον, να αποδοθούν οι παρακρατηθείσες και νέες προβλεπόμενες δόσεις από τα δάνεια και δεύτερον, να ανοίξουν οι διαδικασίες ρύθμισης του χρέους ώστε να καταστεί …«βιώσιμο».!!
Είναι φανερό ότι καλλιεργείται το γνωστό «στερεότυπο» …πρέπει να πάρουμε τις δόσεις για να επιβιώσουμε και να ….κινηθεί η οικονομία, αποσιωπώντας ότι οι δόσεις πάνε κυρίως στην εξόφληση τόκων και χρεολυσίων. Το 2016 θα καταβληθούν κατά μέσο όρο 1,1 δις το μήνα (στο τρίμηνο Μάϊος-Ιούλιος φθάνουν 5 δις).!

Άλλωστε είναι γνωστό, σύμφωνα με ομολογίες Γερμανών αξιωματούχων ότι από τα 220 δις δάνεια που πήρε η Ελλάδα από τους «θεσμούς», μόλις 5% πήγαν για τη …«σωτηρία» της χώρας και τα υπόλοιπα κυρίως για τη διάσωση των ευρωπαϊκών και ελληνικών τραπεζών!».

The post AΔΕΔΥ: Καλεί σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα την Κυριακή 5.30μμ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα