Βόλος: Μυστηριώδης θάνατος 15χρονου – Το ξέσπασμα του πατέρα

08:45 28/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Ανήμερα της γιορτής του έφυγε ένας 15χρονος στον Βόλο, ο θάνατος του οπίου ερευνάται καθώς θεωρείται μυστηριώδης.

Η ιατροδικαστής κ. Λεονταρή, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1, διευκρίνισε ότι αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ ο πατέρας του παιδιού ξεσπά και καταγγέλλει ότι κάποιοι έδωσαν ουσίες στον γιο του. Η ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι αν ένας παρθένος οργανισμός πάρει ουσίες για πρώτη φορά, αυτές μπορεί να αποβούν μοιραίες.

«Θα κινήσω γη και ουρανό για να βρω αυτούς που μου

πήραν το παιδί μου. Αν δεν τους βρει η αστυνομία θα τους βρω εγώ», λέει ο πατέρας του 15χρονου. «Το παιδί μου το είχαν ποτίσει με κάτι. Αλίμονο τους αν πέσουν στα χέρια μου. Εγώ τους έχω ήδη καταδικάσει αυτούς τους ανθρώπους».

Σύμφωνα με τον πατέρα του Χρήστου ο γιος του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν διασωληνωμένος για τουλάχιστον 24 ώρες.

«Το παιδί ήταν διασωληνωμένο από τις 19.00 το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας και μέχρι το επόμενο πρωί μέχρι που δεν άντεξε ο οργανισμός του και έφυγε για πάντα από κοντά μας.

Του είχαν κάνει 3-4 φορές ανάνηψη για να τον επαναφέρουν. Το καλύτερο παιδί ήταν ο γιος μου, δεν ενόχλησε κανέναν .Εγώ είχα όνειρα και σκέψεις για αυτό το παιδάκι. Πήγαινε στη σχολή για να γίνει θερμουδραυλικός και να ξεκινήσει δουλειά. ‘Ήταν ένα συνεσταλμένο, καλοσυνάτο και φιλότιμο παιδάκι και τον παρέσυραν, οι εγκληματίες, δυστυχώς».

Στην τσέπη του εφήβου βρέθηκε ένα σακουλάκι με ουσίες ενώ για την υπόθεση που ερευνάται φέρεται να έχει συλληφθεί ένας 23χρονος Αλβανός.

Πηγή φωτό: magnesianews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα