Βγήκε από την Εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος – Mαρτυρία αυτόπτη (BINTEO)

09:42 26/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Σε μονάδα εντατικής φροντίδας νοσηλεύεται ο Λουκάς Παπαδήμος καθώς βγήκε από την Εντατική, αφού η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός δέχθηκε την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται.

To βίντεο από το enikos.gr

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαδήμος

δέχθηκε επίθεση με φάκελο παγιδευμένο με εκρηκτικά ενώ το αυτοκίνητό του ήταν εν κινήσει. Αποστολέας φέρεται να ήταν η Ακαδημία Αθηνών.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιέγραψε τη στιγμή της έκρηξης. Ο κ. Θάνος οδηγούσε ακριβώς πίσω από τον Λουκά Παπαδήμο. Όπως είπε, ήταν εν κινήσει, σε φανάρι τη στιγμή της έκρηξης.

«Ήμουν ακριβώς από πίσω», λέει και περιγράφει: «Ήταν σαν να έγινε ένας μικρός σεισμός». Ο κ.Θάνος τρομοκρατήθηκε, από τον θόρυβο και μόνο έπειτα από λίγες στιγμές συνειδητοποίησε ότι κάτι είχε συμβεί. «Άνοιξαν οι πόρτες και είδα τους σάκους. Μετά συνειδητοποίησα ότι κάτι έγινε», λέει.

Η αντίδρασή του ήταν σπασμωδική, «φρεναρα και άφησα το αυτοκίνητο να φύγω», είπε σχετικά και πρόσθεσε ότι δεν βοήθησε αλλά έτρεξε προς τη Μάρνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα