Όταν η Μελάνια συνάντησε την Μπριζίτ (ΒΙΝΤΕΟ)

08:44 26/5/2017 - Πηγή: Aixmi

Στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες οι Πρώτες Κυρίες των χωρών συναντήθηκαν και απασχολήθηκαν δημιουργικά ως τη στιγμή που θα έπρεπε να συνοδεύσουν τους συζύγους τους.

Στις Βρυξέλλες, λοιπόν, έγινε και η πρώτη συνάντηση της Μπριζίτ Τρονιέ με τη Μελάνια Τραμπ… δύο νέες Πρώτες Κυρίες. Εκεί ξεκινούν και τελειώνουν οι ομοιότητές

τους… Ακόμη μία βέβαια είναι ότι και οι δύο έχουν ηλικιακή διαφορά 24 χρόνων με τον σύζυγό τους… η μία προς τα πάνω, η άλλη προς τα κάτω.

Η Μελάνια Τραμπ ήταν απαστράπτουσα μέσα στα τέσσερα διαφορετικά σύνολα που άλλαξε σε μία ημέρα και έδειξε τη φυσική υπεροχή της καθώς ήταν η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες τις υπόλοιπες συζύγους αρχηγών κρατών. Ωστόσο, κράτησε τις αποστάσεις της καθώς δεν φάνηκε να συμμερίζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με τς υπόλοιπες κυρίες που ξεναγήθηκαν στο μουσείο του Βέλγου σουρεαλιστή ζωγράφου Ρενέ Μαγκρίτ, διατύπωσαν ερωτήσεις, έδειξαν ενδιαφέρον ενώ η Μελάνια πόζαρε απομονωμένη. Eκτός της Μελάνια και Μπριζίτ, μαζ΄τους φωτογραφίζονται η Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα του Βελγίου Ματίλντ, η Νορβηγίδα σύζυγος του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ Ίνγκριντ Σούλερουντ, η Βουλγάρα Ντεσίσλαβα Ράντεβα, η Βελγίδα Αμελί Ντερμποντρεγκιέν, ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου Γκοτιέ Ντεστενέ, η Σλοβένα Μόικα Στρόπνικ και Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβισντοτίρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα