Αυτή είναι η μαγική λέξη που θα λήξει κάθε καυγά με τον σύντροφό σου

08:51 26/5/2017 - Πηγή: iPop

Υπάρχει μια μαγική λέξη η οποία θα σε βοηθάει να λήξεις κάθε καυγά με τον σύντροφό σου κι αυτή η λέξη δεν είναι η συγγνώμη, όπως είμαστε σίγουροι ότι περίμενες ν’ ακούσεις!

Ο Hal Runkel, οικογενειακός θεραπευτής λέει στο Business Insider ότι η λέξη που πρέπει να χρησιμοποιούμε περισσότερο στις σχέσεις μας είναι «άουτς».

Ο ίδιος εξηγεί:

Όταν βρισκόμαστε σε σύγκρουση, αναπόφευκτα θα πούμε κάτι που πονάει τον άλλον, χρησιμοποιώντας

τις εσωτερικές πληροφορίες που έχει το ένα μέλος του ζευγαριού για το άλλο. Χρησιμοποιούμε κάτι πολύτιμο που κανένας άλλος δεν ξέρει, ένα αδύναμο σημείο που το γνωρίζουν μόνο οι δύο σύντροφοι. Εκείνη τη στιγμή, όμως, ο άλλος πονάει πάρα πολύ καθώς ακούει ακριβώς ό,τι τον πληγώνει

Ο Runkel προσθέτει πως εάν πάνω στη σύγκρουση αποκαλύψεις στον σύντροφό σου ότι πληγώνεσαι μ’ αυτά που λέει, τότε εκείνος θα κατευθύνει τη συζήτηση διαφορετικά.

Τώρα, αυτή η συνομιλία, που μέχρι πρότινος ήταν τσακωμός, θα πάρει μια εντελώς διαφορετική πορεία, επειδή ένας από εσάς επέλεξε να γίνει πραγματικά ευάλωτος και να πει «άουτς, αυτό με πόνεσε»

Ουσιαστικά, όπως εξηγεί ο Runker, το θέμα είναι να μην χάνουμε τους εαυτούς τους μέσα σ’ έναν τσακωμό και να μην φθάσουμε στο σημείο να πληγώνουμε με τις βαριές κουβέντες μας το άλλο μας μισό. Γιατί πολλές φορές, τα λόγια πονάνε εξίσου με τις πράξεις, ακόμα κι αν μετά λησμονούνται!

The post Αυτή είναι η μαγική λέξη που θα λήξει κάθε καυγά με τον σύντροφό σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα