Βενιζέλος καρφώνει Γιώργο: Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ιδιόκτητο -Το ψηφίζουν άραγε;

11:25 4/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Σήκωσε το γάντι ο Ευάγγελος Βενιζέλος και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς να τον κατονομάσει παρά μόνο μία φορά, όταν τον ειρωνεύτηκε για την απουσία του από την εκδήλωση για τα 40χρονα του ΠΑΣΟΚ με τη φράση «είχε ανειλημμένη υποχρέωση να συμμετάσχει σε σεμινάριο τράπεζας

της Σκωτίας»…

Αφού χαρακτήρισε «ευτελείς συμπεριφορές που βιάζουν τις δημοκρατικές αξίες» τους προπηλακισμούς που δέχτηκε στην προχθεσινή εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ, είπε με σαφήνεια ότι ήταν απόφαση του Παπανδρέου η συνεργασία με τη ΝΔ ήδη από το καλοκαίρι του 2011 -απαντώντας, έτσι, και στο σύνθημα των προχθεσινών κλακαδόρων «Γιώργο γερά να φύγει η Δεξιά».

Τα δηλητηριώδη βέλη προς τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνεχίστηκαν με τις φράσεις:

– «Αγωνίστηκα το 2009 να αποτρέψω το φλερτ με το ΔΝΤ» (πράγμα που πρώτη φορά είπε δημόσια),
– «Απέτρεψα το καταστροφικό Δημοψήφισμα του 2011, που θα είχε ερώτημα «ευρώ ή δραχμή»
– «Δεν είμαι αρχηγός ιδιόκτητου κόμματος» (της οικογένειας Παπανδρέου, δηλαδή)
– «Έχω ζήσει πολλά παιχνίδια. Και με τη ΔΗΜΑΡ πριν από τις ευρωεκλογές» (αναφέρεται στην παρουσία του Γιώργου σε εκδήλωση με τον Φώτη Κουβέλη)

για να κορυφώσει την επίθεσή του υπαινισσόμενος ότι αρκετοί (προφανώς εννοούσε και τον Γιώργο) δεν ψηφίζουν καν ΠΑΣΟΚ, όταν βρίσκονται πίσω από το παραβάν.

«Έναν όρο θέτω για μια κοινή πορεία», είπε. «Να ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ πίσω από το παραβάν, τίποτα άλλο».

Παρόντες στην εκδήλωση, εκτός από τον Κώστα Σημίτη, ήταν ο Κώστας Λαλιώτης, η Βάσω Παπανδρέου, ο Παρασκευάς Αυγερινός, ο Γιάννης Καψής, ο Πέτρος Ευθυμίου, ο Θανάσης Τσούρας, καθώς και ο πιο στενός φίλος του Παπανδρέου, Φίλιππος Πετσάλνικος.

Keywords
Τυχαία Θέματα