Η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή‏

11:25 4/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή ήταν να ταφεί στο παρεκκλήσι της οικίας του ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς τελικά θα ταφεί στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Το παράπονό της για την εξέλιξη αυτή εξέφρασε η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδοποιού με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Αντώνη Βαρδή.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα, ήταν μια παραπληροφόρηση των ΜΜΕ. Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι

της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του….»

Το πρωί, ο Ιερός Ναός Χριστού Γέννησης στην Παιανία γέμισε από κόσμο που πίστευε πως η κηδεία θα γινόταν σήμερα, ωστόσο όπως ανακοίνωσε η οικογένεια, η κηδεία θα γίνει αμέσως μόλις βρεθεί λύση για το θέμα της ταφής. Λίγο αργότερα με νεότερη ανακοίνωση ενημέρωσε πως τελικά η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη το πρωί στις 11.00 και η ταφή στο νεκροταφείο Παιανίας.

Η νεότερη ανακοίνωση αναφέρει:

«Την Πέμπτη 4/9/14 στις 11.00 π.μ. θα γίνει η ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού, στην Παιανία. Η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Εκεί θα είναι όλοι όσοι αγαπούν τον Αντώνη, όπως και ο ίδιος θα ήθελε.

Επίσης, επιθυμία του Αντώνη είναι να μην έχει στεφάνια και λουλούδια. Είχε πει: «αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη» .

Προτείνουμε οι δωρεές αντί στεφάνων, να γίνουν:

1. Στους άστεγους και άπορους της περιοχής σας.

2. Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», Ο άνεργος εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής αυτής της ομάδας, είναι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

3. Φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού http://www.mkiellinikou.org/

Keywords
Τυχαία Θέματα