18χρονη Ινδή παντρεύτηκε… σκύλο επειδή την θεωρούσαν καταραμένη!

11:25 4/9/2014 - Πηγή: Aixmi

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα ζευγάρι στην Ινδία πάντρεψε την κόρη του με σκύλο! Ο λόγος; Πίστευαν ότι το 18χρονο κορίτσι ήταν καταραμένο και για να διώξει το κακό από πάνω της έπρεπε να παντρευτεί με σκύλο καθώς μόνο με αυτόν τον τρόπο η κατάρα φεύγει από την κοπέλα και περνά στο τετράποδο.

Έτσι και έγινε… ο πατέρας της Μανγκλί Μουντά βρήκε έναν αδέσποτο σκύλο τον οποίο μετέφερε στην εκκλησία με αυτοκίνητο. Χωρίς να καταλαβαίνει καλά-καλά τι συμβαίνει ο γαμπρός –ονόματι Σερού-πήρε θέση δίπλα στην νύφη στην τελετή ντυμένος με το τοπικό ένδυμα, το αντίστοιχο γαμπριάτικο κοστούμι.

Η

σκυθρωπή κοπέλα εξήγησε ότι δεν νιώθει χαρούμενη αλλά έπρεπε να ακολουθήσει τη λύση που βρέθηκε,. Στην περιοχή που ζει η 18χρονη-το χωρίο Jharkhand- ο γάμος γυναικών με σκύλους υπάρχει ως έθιμο όχι όμως για να απομακρύνει κατάρες. Το έθιμο θέλει τις νεαρές γυναίκες ανεβαίνουν πρώτα τα… σκαλιά της εκκλησίας με ένα από τα συμπαθέστατα τετράποδα και μετά με ένα άνδρα, καθότι όπως πιστεύεται αυτό θα χαρίσει στο ζευγάρι έναν γάμο με… μακροβιότητα.

Η μητέρα της Μανγκλί δήλωσε πως το ζευγάρι ξόδεψε αρκετά χρήματα για το γάμο υποστηρίζοντας ότι: «αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να διώξει η κόρη μας την κακοτυχία της και να έχουμε καλή αντιμετώπιση από τους άλλους κατοίκους του χωριού». Το μόνο … καλό είναι ότι πλέον η κοπέλα είναι «ελεύθερη» να βρει έναν άλλο σύντροφο.

Keywords
Τυχαία Θέματα