Θρίλερ με τον θάνατο του Tom Petty – Εντολή μη ανάνηψης από την οικογένεια

09:22 3/10/2017 - Πηγή: Aixmi

Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε όσον αφορά στην κατάσταση του Tom Petty καθώς σαν αστραπή μεταδόθηκε η είδηση ότι πέθανε για να προκληθεί μία σύγχυση αργότερα σχετικά με το αν ισχύει ή όχι καθώς έγινε γνωστό ότι βρισκόταν νοσηλευόμενος και παρέμενε στη ζωή χάρη σε τεχνική υποστήριξη.

Ο θρυλικός ρόκερ έπαθε καρδιακή προσβολή στο σπίτι του στο Μαλιμπού την Κυριακή το βράδυ. Βρέθηκε αναίσθητος και διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο. Αμέσως τον διασωλήνωσαν παρέχοντάς του τεχνική υποστήριξη.

Το CBS News

αρχικά μετέδωσε ότι η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε πως αποφασίστηκε να βγει από την τεχνική υποστήριξη καθώς δεν υπήρχε εγκεφαλική δραστηριότητα. Η οικογένεια του Petty εξέδωσε εντολή μη ανάνηψης για τον καλλιτέχνη ενώ ένας ιερέας βρέθηκε στο πλευρό του πριν από τον αιφνίδιο χαμό του.

Ανακοίνωση από τον μάνατζερ του Petty, Τόνι Δημητριάδη επιβεβαίωσε την τραγική είδηση: Συντετριμμένοι ανακοινώνουμε τον θάνατο του πατέρα, συζύγου, αδερφού, ηγέτη και φίλου Tom Petty. Πέθανε ήρεμα στις 8.40 μμ περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, τα μέλη του συγκροτήματός του και φίλους του».

Ο Tom Petty and The Heartbreakers ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους για τα 40 έτη μουσικής πορείας, καθώς έδωσαν 53 συναυλίες σε 24 πολιτείες.

Keywords
Τυχαία Θέματα