Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον- Ανησυχία και για υπουργούς

16:43 27/3/2020 - Πηγή: Aixmi

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Μπόρις Τζόνσον και το ανακοίνωσε ο ίδιος με  βίντεο μερικών δευτερολέπτων το οποίο ανήρτησε στο Twitter.

«Τις τελευταίες ώρες παρουσίασα ήπια συμπτώματα και το τεστ έδειξε ότι είμαι θετικός στον ιό. Είμαι σε αυτοαπομόνωση, αλλά συνεχίζω να ηγούμαι της κυβέρνησης μέσω τηλεδιασκέψεων καθώς δίνουμε τη μάχη ενάντια στον ιό. Μαζί θα τον καταπολεμήσουμε», ανέφερε ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Όπως εξήγησε, άρχισε

να έχει πυρετό και έναν επίμονο βήχα και ο επικεφαλής των υπηρεσιών υγείας της Αγγλίας, Κρις Γουίτι, του συνέστησε να κάνει τεστ, το οποίο και έδειξε πως έχει μολυνθεί.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι μπορώ, χάρη στη μαγεία της σύγχρονης τεχνολογίας, να επικοινωνώ με όλη την κορυφαία ομάδα μου και να ηγούμαι στην εθνική μάχη εναντίον του κορωνοϊού», σημείωσε.

Χθες είχε βγει στην πόρτα της πρωθυπουργικής κατοικίας και χειροκρότησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των βρετανικών νοσοκομείων που δίνουν τη δική τους μάχη.

Οπως αναφέρει η Daily Mail η ασθένεια  του Μπόρις Τζόνσον φουντώνει τους φόβους ότι η κρίση κορωνοϊού στη Βρετανία εντείνεται. Υπάρχει ανησυχία ότι και άλλοι υπουργοί, ακόμη και η εγκυμονούσα σύντροφος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι Σίμοντς, ενδέχεται να έχουν μολυνθεί.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι μολύνθηκε από κορωνοϊό και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση στο Μπαλμόραλ.

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον- Ανησυχία και για υπουργούς appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα