Θεοδωράκης: Ο νέος φορέας με το «καλημέρα» θα πάρει 15% – Στόχος μου να αλλάξουμε τη χώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

11:46 19/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Δεν είχε σκεφτεί ότι θα βρισκόταν σήμερα στη θέση του υποψηφίου για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς αποκάλυψε μιλώντας στο καλαματιανό κανάλι BEST TV ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού.

Όπως τόνισε: «Ο στόχος μου από τότε ήταν να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα, να αλλάξουμε τη χώρα. Τώρα πια ήρθε η ώρα, και καλούμε τους πολίτες στον νέο φορέα, για να δώσουμε λογική και τόλμη στην πολιτική».

Ερωτώμενος αν ο νέος φορέας θα κινηθεί… αριστερά ή δεξιά, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: «Το «αριστερά» και «δεξιά» δε σημαίνει

πάρα πολλά για το μέλλον. Σήμαινε στο παρελθόν, σήμαινε για τους παππούδες μας. Η επιχειρηματικότητα είναι κεντροδεξιά; Η σύγκρουση με τη διαφθορά είναι δεξιά ή αριστερή λύση; Τα προβλήματα χρειάζονται άμεσες, λογικές και τολμηρές λύσεις που βρίσκονται και στην κεντροαριστερά και στην κεντροδεξιά».

Σχετικά με τα καίρια ζητήματα της χώρας σχολίασε: «Για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα δεν πρέπει να υπάρχει Τσίπρας, Μητσοτάκης, Θεοδωράκης, θα πρέπει να υπάρχει εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης».

Τέλος, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα εξέφρασε την εκτίμησή του ότι με το καλημέρα αυτό το νέο προοδευτικό Κίνημα θα έχει ένα ποσοστό γύρω στο 15% και θα πρωταγωνιστήσει στη μάχη για τη σωτηρία της χώρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα