Θεοδωράκης: Είστε πολιτικάντηδες που είπατε τα πάντα για να έρθετε στην εξουσία

08:30 14/8/2015 - Πηγή: Aixmi

«Είστε γερμανοτσολιάδες και προσκυνημένοι; Όχι αλλά είστε οι πολιτικάντηδες που είπατε τα πάντα για να έρθετε στην εξουσία», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης από το βήμα της Βουλής και μίλησε για σειρά ψεμάτων από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις.

«Μετά τα ψέματα από Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά ήρθαν τα

δικά σας ψέματα κύριε Τσίπρα και η ιδεολογική σας ανοησία περί Μνημονιακών και Αντιμνημονιακών και οι μηχανισμοί σας αντί να βρίσκουν λύσεις κατασκεύαζαν ψέματα για ακύρωση του ΕΝΦΙΑ μονομερή διαγραφή του χρέους, 13η σύνταξη, κατώτατος μισθός κτλ.» συνέχισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Τώρα ήρθε ο λογαριασμός για τα ψέματα. Μεγάλος μέρος του νέου δανείου οφείλεται σε αυτά τα ψέματα» σημείωσε.

Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για την ανάγκη να φύγει μπροστά η χώρα και να ειπωθούν αλήθειες. «Η Ελλάδα δεν θα έχει τύχη έξω από το ευρώ» υπογράμμισε.

Όπως επισήμανε, η Ελλάδα χρειάζεται κυβερνήσεις με ευρύτερες συμμαχίες και αλλαγές στον εκλογικό νόμο με κατάργηση μεταξύ άλλων του μπόνους των 50 εδρών.

«Γίναμε σήμερα κομπάρσοι στις κινήσεις μιας εγωπαθούς», σχολίασε για τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και επέρριψε ευθύνες στον Πρωθυπουργό για την επιλογή του. Κατηγόρησε για λάθος επιλογές σε πρόσωπα σε επίπεδο υπουργών και άσκησε σκληρή κριτική για το θέμα της μετανάστευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα