Μειμαράκης σε Τσακαλώτο: Να είσαι σεμνός, ακούς τι σου λέω;

04:19 14/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Έκρηξη πυροδότησε στη Βουλή η εξαιρετικά επιθετική προς τη ΝΔ ομιλία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου. Στην αρχή της ομιλίας του ειρωνεύτηκε πολλές φορές τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της ΝΔ, λέγοντας ότι κάνουν πως δεν βλέπουν τις βελτιώσεις που έχει πετύχει στις διατυπώσεις του νέου μνημονίου. Μάλιστα, τους κατηγόρησε ότι δεν είδαν πως καταργείται το εισιτήριο των 5 ευρώ που πρέπει να πληρώνει κάθε πολίτης στα εξωτερικά ιατρεία των

δημόσιων νοσοκομείων.

«Αλλά, βέβαια, εσείς δεν πάτε σε δημόσια νοσοκομεία, προτιμάτε τα ιδιωτικά», είπε προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Όρθιοι οι βουλευτές της ΝΔ τον αποδοκίμαζαν ζητώντας του να ανακαλέσει, αλλά εκείνος συνέχιζε να είναι επιθετικός. Αποτέλεσμα: μπήκε στην αίθουσα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μειμαράκης και του απάντησε σε έξαλλη κατάσταση, μιλώντας του στον ενικό.

«Να είσαι σεμνός, ακούς τι σου λέω;» για να προσθέσει ότι αν συνεχιστεί η επίθεση στη ΝΔ, δεν πρόκειται να στηρίξει το μνημόνιο. «Και τα δυο δεν γίνεται, ακούς τι σου λέω;» φώναξε για δεύτερη φορά. Γεγονός που έκανε τον υπουργό Οικονομικών να υποχωρήσει και να δηλώσει ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα