Λαφαζάνης: Δεν ξέρω αν λυπάμαι ή αν ντρέπομαι για την κυβέρνηση

08:18 14/8/2015 - Πηγή: Aixmi

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πω λυπάμαι ή ντρέπομαι» δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στην κυβέρνηση, παίρνοντας το λόγο για πρώτη φορά στις 5:30 το πρωί της Παρασκευής.

Αφορμή για την παρέμβαση του επικεφαλής της Αριστερής Πλατφόρμας στη συζήτηση στην Ολομέλεια για το Μνημόνιο ήταν οι νομοθετικές αλλαγές που είχε ανακοινώσει λίγα λεπτά νωρίτερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. Μεταξύ των

όσων είπε ο κύριος Μάρδας ήταν και η αλλαγή του τίτλου της τροπολογίας για το ασφαλιστικό, κάτι που είχε προτείνει νωρίτερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος και που θεωρήθηκε ότι υιοθέτησε η κυβέρνηση.

Λαμβάνοντας το λόγο, ο κύριος Λαφαζάνης κατέκρινε την επιλογή της κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις αντιπολιτευτικού χαρακτήρα: «Σαν τους καλόγερους που βαφτίζουν το κρέας ψάρι, άλλαξε το όνομα και το έκανε συνταγματικό! Έτσι γίνεται κύριε Μάρδα; Πήρατε το τρικ του κυρίου Βενιζέλου και νομίζετε ότι σας δίνει λύση; Είναι ντροπή, είναι συνταγματική εκτροπή», τόνισε.

«Κάνετε συνταγματική εκτροπή. Κάνετε κουρελόχαρτο το σύνταγμα, κουρελιάζετε το πολίτευμα» είπε ο κύριος Λαφαζάνης και ακολούθως σημείωσε πως η δημοκρατία στην Ελλάδα έχει καταλυθεί, ότι ζούμε την «δικτατορία της Ευρωζώνης στη νεοαποικία που λέγεται Ελλάδα» και τόνισε σε… προεκλογικούς περισσότερο τόνους: «Θα την γκρεμίσουμε αυτή τη δικτατορία γιατί υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν υπάρχει μονόδρομος».

Keywords
Τυχαία Θέματα