Τα σενάρια παγκόσμιας συνωμοσίας για έναν σεισμό

16:05 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Είναι αυτό που λέμε σοκ! Γνωστός από την τηλεόραση μεσήλικας δημοσιογράφος, καλός στη δουλειά του, πατέρας, κανονικός φαινομενικά άνθρωπος «με άφησε ξερό». Συζητώντας πριν λίγες ημέρες – όπως όλοι οι κάτοικοι της Αττικής – για τον σεισμό στη Σταμάτα που μας τρόμαξε μου είπε το επικό, κρατηθείτε. «Ο μεγάλος σεισμός της Πάρνηθας τον Σεπτέμβριο του 1999 δεν ήταν 5,9 ρίχτερ όπως ανακοινώθηκε, αλλά 8,5 ρίχτερ σύμφωνα με πληροφορίες που είχε «από μέσα»! Και συνέχισε την κολοσσιαία αποκάλυψη.

«Η κυβέρνηση συνωμότησε διεθνώς

με όλα τα γεωδυναμικά ινστιτούτα του πλανήτη, προκειμένου να συγκαλύψει το αληθινό μέγεθος, επειδή θα αναγκαζόταν να πληρώσει αποζημιώσεις σε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων που υπέστησαν ζημιές. Και αυτό γιατί γνωρίζει – όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα – πως υπάρχει ένας «κρυφός» νόμος που προβλέπει πως αν ο σεισμός είναι πάνω από 8 ρίχτερ πρέπει να αποζημιώνονται όλοι. Και το κράτος δεν έχει τόσα χρήματα«.

Στην – νομίζω – εύλογη ερωτησή μου «και ας πούμε ότι ο σεισμός ήταν όντως 8,5 ρίχτερ και ας πούμε ότι όντως υπάρχει αυτός ο «άγνωστος» νόμος των ολικών αποζημιώσεων γιατί η κυβέρνηση το 1999 ώστε να είναι νομικά καλυμμένη δεν ανακοίνωνε 7,9 ρίχτερ και ανακοίνωσε μόλις 5,9;»

Ο «πληροφοριοδότης» μου γούρλωσε τα μάτια, με κοίταξε αμήχανα και μου απάντησε. «Θα το ψάξω και θα σου πω. Είμαι σίγουρος ότι κρύβεται κάτι πολύ μεγάλο από πίσω, αλλά θα το ανακαλύψω». Κι έφυγε.

Συνήλθα μετά από τρεις ώρες. Κατά διαβολική σύμπτωση ο πρώτος γνωστός που συνάντησα είναι κι αυτός εξαιρετικός στο επαγγελμά του (έχει σχέση με χειρωνακτική εργασία), είναι πατέρας και πλησιάζει στην ηλικία της σύνταξης. Του εκμυστηρεύτηκα σχεδόν έντρομος τον «πόνο» μου με το περιστατικό και τι κόσμος υπάρχει γύρω μας.

‘Έχει δίκιο ο άνθρωπος, το έχω ακούσει κι εγώ, κάτι ύποπτο συμβαίνει» μου είπε με υποτιμητικό ύφος που είχα τολμήσει να αμφισβητήσω την παγκόσμια συνωμοσία του 1999.

Φυσικά πάγωσα. Μούδιασα. Και άφησα να περάσουν κάποιες ημέρες μέχρι να εξομολογηθώ δημοσίως το χουνέρι που έπαθα.

Αφήστε που έχω αρχίσει να φοβάμαι, μήπως είμαι από τους λίγους που πιστεύουν ακόμη ότι ο σεισμός της Πάρνηθας ήταν όντως 5,9 ρίχτερ. ..

Γι αυτό σας λέω μάλλον δεν υπάρχει ελπίδα γι αυτόν τον τόπο. Πρώρα χρεοκοπήσαμε πνευματικά, κοινωνικά και ηθικά και μετά οικονομικά.

Μόνο ένας «σεισμός» 8,5 ρίχτερ μας σώζει…

The post Τα σενάρια παγκόσμιας συνωμοσίας για έναν σεισμό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα