Κλειστή η B. Σοφίας – Ένταση με αντιεξουσιαστές

14:03 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Μαζική είναι κινητοποίηση για το συλλαλητήριο καθώς από το πρωι χιλιάδες κόσμου συγκεντρώνονται.

Κλειστή είναι η λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας, ο μεγαλύτερος δρόμος που οδηγεί από την ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης προς το Λευκό Πύργο κι αυτό γιατί αντιεξουσιαστές από την Καμάρα επιτέθηκαν σε άτομα που πήγαιναν στο συλλαλητήριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thestival.gr, περίπου δέκα κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δύο κορίτσια περίπου 15

ετών, τα οποία κρατούσαν ελληνικές σημαίες και κατευθύνονταν στον χώρο του συλλαλητηρίου. Οι άγνωστοι πήραν τις σημαίες και τις έσπασαν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι προσπάθησαν να υπερασπιστούν τα κορίτσια, οι κουκουλοφόροι διαπληκτίστηκαν μαζί τους και μάλιστα ένας πολίτης καταγγέλλει ότι από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Κλειστή παραμένει η Λεωφόρος Νίκης από την Σαλαμίνος όπου διαδηλωτές συμμετέχουν στην πορεία κρατώντας πανω κατά του δημάρχου Γιάννη Μπουράρη. Τμηματικά και ανάλογα με τον όγκο προσέλευσης των διαδηλωτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε βασικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήτοι στις οδούς Γ΄Σεπτεμβρίου, Κουντουριώτη, Λεωφόρο Νίκης, 30ης Οκτωβρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε άλλες κεντρικές οδούς (π.χ. Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Κ.Καραμανλή, Β.Όλγας).

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό 26ης Οκτωβρίου (στο τμήμα της από την Δυτική Είσοδο μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας), στην 30ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Νίκης και στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο τμήμα της από τη Γ΄Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου).

Στο μεταξύ ελληνικές σημαίες ανεμίζουν, ενώ πολλοί από τους συμμετέχοντες φορούν παραδοσιακές στολές και χορεύουν υπό τους ήχους παραδοσιακών τραγουδιών.

Πηγή: seleo.gr, το βίντεο από το life-events.gr, thestival.gr

The post Κλειστή η B. Σοφίας – Ένταση με αντιεξουσιαστές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα