Κατεβάζουν την παράσταση μετά τον σάλο για το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου

15:39 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Η Βάσια Παναγοπούλου, παραγωγός στο θέατρο «Χυτήριο» αποφάσισε να κατεβάσει την παράσταση, μετά τον σάλο που προκάλεσε το επεισόδιο μεταξύ των ηθοποιών Μάνου Παπαγιάννη και Σοφίας Παυλίδου.

Σε πρώτη φάση η κυρία Παναγοπούλου έδιωξε από το θέατρο τον Μάνο Παπαγιάννη, τον οποίο η συνάδελφός του κατηγορεί ότι την έσπρωξε και την έριξε κάτω, επειδή δεν είπε μια συγκεκριμένη ατάκα που είχαν συμφωνήσει, στη διάρκεια της παράστασης. Στη θέση του, στον

πρωταγωνιστικό ρόλο, όρισε τον Σωτήρη Καλυβάτση, ο οποίος έπαιζε ήδη στην παράσταση και πήρε ανοιχτά το μέρος της συναδέλφου του Σοφίας Παυλίδου για το επεισόδιο. Εκείνος, όμως, αρνήθηκε.

«Δεν μπορούσαμε να βρούμε γρήγορα αντικαταστάτη, θα χρειαζόμασταν πάνω ένα μήνα για να μάθει τον ρόλο», είπε η Βάσια Παναγοπούλου στην εκπομπή ΄Αποκαλυπτικά΄του Μένιου Φουρθιώτη στο Epsilon. «Έτσι, από κοινού με τον σκηνοθέτη αποφασίσαμε να κατεβάσουμε την παράσταση. Το επισόδιο ήταν μια ιδιωτική διαμάχη, έπρεπε να λυθεί οικογενειακά, όχι με μηνύσεις. Αυτό που προσπαθώ τώρα είναι να βρω μια λύση για να μη βρεθούν στην ανεργία οι ηθοποιοί, αλλά και οι άλλοι συντελεστές. Οφείλω να υπερασπιστώ την εργασία 16 ανθρώπων, με μεγάλο οικονομικό κόστος για εμένα».

Ο ίδιος ο Παπαγιάννης πέρασε στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι ναι μεν μίλησε έντονα στη συνάδελφό του, αλλά ήταν εκείνη που του επετέθη προκαλώντας εκδορές στο πρόσωπό του. «Περιμένω από εκείνη μια συγνώμη, διότι μου έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά», είπε.

Κατεβάζουν την παράσταση μετά τον σάλο για το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου

The post Κατεβάζουν την παράσταση μετά τον σάλο για το επεισόδιο Παπαγιάννη-Παυλίδου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα