Σύννεφα στον παράδεισο: Καυγάς Νικόλ Κίντμαν-Κιθ Ούρμπαν στο κόκκινο χαλί (ΒΙΝΤΕΟ)

14:28 3/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Αν και την Πρωτοχρονιά ζούσαν ακόμη μέσα στον έρωτα και την ευτυχία, όπως τουλάχιστον έδειχναν, Νικόλ Κίντμαν και Κιθ Ούρμπαν φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους.

Μάλιστα, η Νικόλ θέλησε να δείξει τη στήριξή της στην καριέρα του συντρόφου της ανεβαίνοντας και η ίδια στη σκηνή στο πλαίσιο των εορτασμών του νέου έτους στο Νάσβιλ Τενεσί, για να τραγουδήσει μαζί του.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά το σκηνικό

άλλαξε άρδην καθώς το ζευγάρι εθεάθη να ανταλλάσσει προσβλητικά σχόλια μπροστά στην κάμερα πάνω στο κόκκινο χαλί!

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Σίδνεϊ για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της σταρ «Lion» κι ενώ έδειχνε απαστράπτουσα στο κόκκινο χαλί στο πλευρό του συζύγου της, ενώ μιλούσαν στους εκπροσώπους του Τύπου οι δυο τους ξεκίνησαν τρικούβερτο καυγά.

Αιτία της λογομαχίας τους φέρεται να είναι η έντονη δυσαρέσκεια του Ούρμπαν καθώς θεωρεί πως η καριέρα της γυναίκας του είναι εμπόδιο στην οικογενειακή τους ευτυχία. Άλλωστε, η οικογένεια επρόκειτο να περάσει χρόνο μαζί στην Αυστραλία όπου βρίσκονταν όλοι μαζί, αλλά αντί αυτού η Νικόλ επικεντρώθηκε στο να προμοτάρει την ταινία της.

Καθώς ο country σταρ είχε περιοδεία επί έξι μήνες το 2016 και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε γυρίσματα, το ζευγάρι πέρασε σχεδόν όλο το 2016 χώρια.

Επρόκειτο να συναντηθούν στο Σίδνεϊ για να περάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα και να αφήσουν στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις και να αφοσιωθούν για λίγο ο ένας στον άλλον, λέει πηγή από το κοντινό περιβάλλον τους. Αντ’ αυτού η Κίντμαν συνδύασε τη δουλειά με την ευχαρίστηση εξοργίζοντας τον σύζυγό της επί 10 χρόνια. Φίλος της Νικόλ σημείωσε ότι εκείνη έχει βαρεθεί την γκρίνια του και ζητεί από αυτόν να είναι πιο υποστηρικτικός καθώς η καριέρα της είναι πολύ σημαντική για την ίδια. Εκείνος όμως είναι έξαλλος μαζί της.

Keywords
Τυχαία Θέματα