Στη «Βούβα» έστησαν ένα παιχνίδι με την αλήθεια…

15:54 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Η πρώτη συνάντηση ενός άντρα και μιας γυναίκας στην ελληνική επαρχία του σήμερα, την οποία ακολουθεί μια συνεχής προσπάθεια αναζήτησης των πραγματικών τους εαυτών, αποτελεί τον κορμό του σύγχρονου ελληνικού έργου «Βούβα» δια χειρός Ελένης Γκασούκα, που παρουσιάζεται στο Σύγχρονο Θέατρο, στο Γκάζι, με τους Νάντια Κοντογεώργη και Νίκο Αρβανίτη να ενσαρκώνουν τους βασικούς ήρωες.

Οι δυό τους ωστόσο, θα κληθούν να διαχειριστούν, εκτός από την μεταξύ τους αναμέτρηση, και τους προσωπικούς τους εφιάλτες, οι οποίοι παίρνουν

σάρκα και οστά είτε στοιχειώνοντάς τους, είτε αφυπνίζοντάς τους. Δεν πρόκειται για άλλους, παρά για άτομα του στενού οικογενειακού τους κύκλου.

Ο θίασος συμπληρώνεται από τους Μαρία Αντουλινάκη, Κωνσταντίνο Καϊκή, Κρις Ραντάνοφ, Χρήστο Γεωργαλή, Καίτη Ιωαννίδου, Αναστασία Μανιάτη. Κλαρίνο, με το οποίο μεταφερόμαστε και ατμοσφαιρικά στην Ήπειρο, παίζει επί σκηνής ο Γιώργος Κωτσίνης.

Το έργο μεταξύ πολλών άλλων πραγματεύεται και την αγωνία των σύγχρονων ανθρώπων λόγω των διάφορων πιέσεων που υφίστανται. Σουρεαλιστικό, ποιητικό και ενίοτε γκροτέσκο, καταφέρνει να ισορροπεί μεταξύ κωμωδίας και δράματος, με το δεύτερο ωστόσο να φωτίζεται περισσότερο.

Το ανέβασμα του έργου μας θύμισε την παλαιότερη «Φουρκέτα» της ίδιας συγγραφέως, καταφέρνοντας να μας δημιουργήσει αίσθημα κινητοποίησης προς το να αναζητήσουμε εκ νέου και να βρούμε τους -χαμένους ή μη- εαυτούς μας αναθεωρώντας για αποφάσεις μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ευμολπιδών 45, Γκάζι – Αθήνα

Τηλέφωνο: 21 0346 4380

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣEΩΝ

Δευτέρα & Τρίτη 21.15

The post Στη «Βούβα» έστησαν ένα παιχνίδι με την αλήθεια… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα