Με τα ΜΜΕ τα «βάζει» ο ΥΠΕΞ για τη διαρροή εγγράφων

14:37 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Ότι υπονομεύουν τη διεθνή θέση της χώρας κατηγορεί όσους διακινούν τα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εξωτερικών σχετικά με τη συμφωνία για τη Σαουδική Αραβία και την πώληση όπλων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Με ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός επιτίθεται κυρίως στα Μέσα Ενημέρωσης που διακινούν το ζήτημα και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διαπλοκή, έντυπα και τηλεοράσεις της, στην Ελλάδα η παρανομία είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι

το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψή της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση της χώρας«.

Κατά τη διαπλοκή,έντυπα και τηλεοράσεις της,στην Ελλαδα η παρανομια είναι το ορθό, ενώ η πίστη στη νομιμότητα κάτι το επαχθές. Σύμφωνα με την αντίληψη της κάποιοι μπορούν να πωλούν απόρρητα έγγραφα κατά το δοκούν και άλλοι να τα διακινούν επί μέρες υπονομεύοντας διεθνή θέση χώρας

Nikos Kotzias (@NikosKotzias) November 23, 2017

The post Με τα ΜΜΕ τα «βάζει» ο ΥΠΕΞ για τη διαρροή εγγράφων appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα