Τσίπρας από το Παρίσι: Το σθένος είναι του λαού μας

14:48 23/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Κατά την παραλαβή του βραβείου «πολιτικού σθένους» (Prix du Courage politique) που του απένειμε ο Πατρίκ Πατρίκ Βάσμαν, ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale, ύστερα από παρουσίαση της κυβερνητικής του δράσης, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε:

«Αυτό το βραβείο ανήκει στον ελληνικό λαό. Το παραλαμβάνω στο όνομά του. Το σθένος μας είναι το σθένος του λαού μας» και συμπλήρωσε: «Από αυτόν (σσ. τον ελληνικό λαό) και τη δική του ιστορική εμπειρία και ωριμότητα

αντλούμε το θάρρος και την αντοχή να στεκόμαστε όρθιοι στο λυκόφως της μεγάλης δοκιμασίας της τελευταίας επταετίας», επεσήμανε.

Κατά την ομιλία του υπογράμμισε πως η κυβέρνηση διεξάγει ένα διαρκή αγώνα για να πιάσουν τόπο οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας.

«Αυτό το βραβείο ανήκει στον ελληνικό λαό. Το παραλαμβάνω στο όνομά του. Το σθένος μας είναι το σθένος του λαού μας».Πρόγευμα εργασίας και βράβευση από την Politique Internationale pic.twitter.com/EjXTaBLSkh

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 23, 2017

Στο πρόγευμα εργασίας με τα μέλη της επιθεώρησης Politique Internationale και επιχειρηματίες αφού παρέθεσε αναλυτικά στοιχεία για το θετικό μομέντουμ της ελληνικής οικονομίας., υπογράμμισε τους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και την εκτίμηση πως το 2017 θα κλείσει με ανάπτυξη κοντά στο 2%.

Η κυβέρνηση διεξάγει ένα διαρκή αγώνα για να πιάσουν τόπο οι θυσίες και οι κόποι του λαού μας. Ομιλία κατά την τελετή βράβευσης από την Επιτροπή της Politique Internationale σήμερα στο Παρίσι. https://t.co/exSAS1pBis

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 23, 2017

The post Τσίπρας από το Παρίσι: Το σθένος είναι του λαού μας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα