Στα άκρα η κόντρα Τραμπ με βιογράφο του – Τον πέταξε έξω από Γκολφ Κλαμπ

11:02 3/1/2017 - Πηγή: Aixmi

Έχουν περάσει 24 χρόνια από τότε που ο Χάρι Χαρτ Γ’ έγραψε μία βιογραφία για τον Ντόναλντ Τραμπ, υπό τον τίτλο «Lost Tycoon: The Many Lives of Donald J. Trump» όπου έγραφε λεπτομέρειες για το πολύκροτο διαζύγιο του μεγιστάνα με την Ιβάνα Τραμπ. Σε έναν έντονο καυγά την εποχή του διαζυγίου τους ο Τραμπ βίασε την Ιβάνα, έγραφε σε ένα σημείο ο Χαρτ, κάτι που η Ιβάνα στη συνέχεια διέψευσε λέγοντας ότι δεν τη βίασε κυριολεκτικά και πως μιλούσε μεταφορικά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ του «το φύλαγε» 24 χρόνια! Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν

στο κλαμπ γκολφ του Τραμπ. Η ασφάλεια του νεοεκλεγέντα προέδρου τον οδήγησαν εκτός χώρου όπως κατήγγειλε ο Χάρι Χαρτ Γ’ μιλώντας στο CNN.

Όπως έγραψε ο Χαρτ σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πήγε να συγχαρεί τον Τραμπ. «Είπα: Συγχαρητήρια κύριε, και του έσφιξα το χέρι. Ο Τραμπ μου είπε: Ήσουν πολύ σκληρός μαζί μου. Μου είναι πολύ δύσκολο, Χάρι. Πραγματικά δύσκολο».

Ο Χαρτ ισχυρίζεται ότι κοίταξε τον Τραμπ στα μάτια και του είπε: «Είναι όλα αλήθεια» και ο Τραμπ του απάντησε: «Όχι με τον τρόπο που τα έγραψες».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Χαρτ η ασφάλεια του νέου Προέδρου των ΗΠΑ οδήγησαν αυτόν, τον Ντέιβιντ Κοτς και τους συμπαίκτες τους εκτός γηπέδου.

«Ο Ντέιβιντ ένιωσε αηδία», έγραψε ο Χαρτ και τελικά έπαιξαν γκολφ στο Emerald Dunes, «το οποίο είναι πολύ, μα πολύ καλύτερο γήπεδο του γκολφ, από αυτό του Τραμπ».

Ωστόσο πηγή κοντά στον Κοτς σύμφωνα με το περιοδικό Page Six δήλωσε ότι «ο Ντέιβιντ δεν ήταν παρών κατά τη διάρκεια της λογομαχίας μεταξύ του Προέδρου και του Χάρι Χαρτ και ποτέ δεν ζητήθηκε από τον Ντέιβιντ να φύγει. Απλώς σκέφτηκε ότι ήταν πιο πρέπον να αποχωρήσει μαζί με τους καλεσμένους του».

«Τα σχόλια που αποδίδονται στον Ντέβιντ Κοτς σχετικά με τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι ανακριβή και στην πραγματικότητα οι δυο τους είχαν μία πολύ εγκάρδια συνάντηση μία εβδομάδα πριν και κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Mar-a-Lago».

Keywords
Τυχαία Θέματα