Σοκ στο Μεξικό: Αθώος ο βιαστής επειδή δεν το… ευχαριστήθηκε

14:02 29/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Αθώος κρίθηκε ο 21χρονος Ντιέγο Κρουζ από τη μεξικανική δικαιοσύνη για υπόθεση ασέλγειας και βιασμού κατά 17χρονης κοπέλας.

Η καταγγελία έγινε το 2015, όταν το κορίτσι, τελειόφοιτη σε ιδιωτικό καθολικό σχολείο, πήγε σε πάρτι με φίλους της κι όταν αποχωρούσε, ο τότε 19χρονος Κρουζ την άρπαξε και την έβαλε σε μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο όπου μαζί με τους τρεις φίλους του τη θώπευσαν και στη συνέχεια τη βίασαν.

Ο δικαστής αθώωσε τον Ντιέγο Κρουζ με το σκεπτικό ότι την «έτριψε» τυχαία και χωρίς λάγνα διάθεση! Οι τέσσερις νεαροί να σημειωθεί ότι είναι ενήλικες, γόνοι εύπορων οικογενειών, πολιτικών και επιχειρηματιών.

Η απόφαση έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη τη χώρα και τη χαρακτηρίζουν ως σύμβολο της αποτυχίας του δικαιϊκού συστήματος στο Μεξικό.

Το κορίτσι κατήγγειλε ότι ο Κρουζ και ο Χόρζε Κοαχουίλα ότι έχωσαν τα χέρια τους κάτω από τα ρούχα της μέσα στο αυτοκίνητο ενώ ο Ενρίκε Καπιτάινε τη βίασε στο σπίτι του σε πλούσια συνοικία του Μεξικό.

Ο πατέρας της έφηβης δημοσιοποίησε βίντεο από τους τέσσερις νεαρούςάνδρες που ομολογούσαν τη σεξουαλική τους επίθεση στην κοπέλα και απολογούνταν.

Ωστόσο, αργότερα εξέδωσαν δήλωση όπου τόνιζαν ότι είναι αθώοι και πως πιέστηκαν να πουν ότι έκαναν λάθος.

Ο Κρουζ το έσκασε για την Ισπανία και ζούσε με άλλη ταυτότητα ώσπου εντοπίστηκε και συνελήφθη στη Μαδρίτη από τον Ιντερπόλ οπότε κι εξεδόθη στο Μεξικό.

Παραμένει υπό κράτηση καθώς πρώτα πρέπει να εγκρίνει την απόφαση περιφερειακό δικαστήριο.

Ο τέταρτος νεαρός ήταν απλώς παρών στις επιθέσεις αλλά δεν κατηγορείται για συνέργεια ή συμμετοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα