Σοκ: Αυτοκτόνησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης της Jetoil

16:02 3/7/2016 - Πηγή: Aixmi

Ο 84χρονος Κυριάκος Μαμιδάκης βρέθηκε νεκρός σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του στον Διόνυσο. ενώ, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για αυτοκτονία καθώς δίπλα του βρέθηκε ένα όπλο και ο ίδιος φέρει μόνο ένα τραύμα.

Ο εκ των συνιδρυτών της Mamidoil Jetoil, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του λίγες ώρες αφότου η εταιρεία εμπορίας πετρελαιοειδών τέθηκε υπό καθεστώς προσωρινής προστασίας.

Η κατάθεση της

αίτησης στο Πρωτοδικείο έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 9 Ιουνίου, ενώ η κύρια συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου.

Στην αγορά εδώ και καιρό ήταν γνωστά τα προβλήματα ρευστότητας του ομίλου. Σύμφωνα με τον τελευταίο ισολογισμό του 2014, η εταιρεία παρουσιάζει συνολικές υποχρεώσεις περίπου 320 εκατ. ευρώ. ενώ το προσωπικό που απασχολεί φτάνει τα 200 άτομα.

Γεννήθηκε στο χωριό Ανώσκελη της επαρχίας Κισσάμου του νομού Χανίων Κρήτης το 1932, από τους Αλέξανδρο και Ειρήνη Μαμιδάκη. Τελείωσε την Εμπορική Σχολή το 1951 και στη συνέχεια παρακολούθησε δι’ αλληλογραφίας κι ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών του Κολλεγιακού School of Career του LSE. To 1952 άρχισε να εργάζεται δίπλα στο θείο του Γ.Ι. Μαμιδάκη στην Εμπορία Πετρελαιοειδών.

Keywords
Αναζητήσεις
kyriakos aftoktonise jetoil,
Τυχαία Θέματα