Σκουρολιάκος: Κομματικός υπάλληλος ο Μπούτας

13:52 17/2/2016 - Πηγή: Aixmi

«Κομματικό υπάλληλο», που ό,τι και να τού δώσεις αυτό έκανε, αυτό κάνει και αυτό θα κάνει, χαρακτηρίζει τον αγροτοσυνδικαλιστή από το μπλόκο της Νίκαιας, Βαγγέλη Μπούτα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Σκουρολιάκος, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Είναι υπάλληλος κομματικός, κομματικό στέλεχος» υπογράμμισε ο κ. Σκουρολιάκος, καταγγέλλοντας ότι μαζί με τους κατ’ επάγγελμα αγρότες έχουν παρεισφρήσει στα μπλόκα γνωστοί τοπικοί άρχοντες, δήμαρχοι και άλλα

άτομα, με στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο κ. Σκουρολιάκος αποκάλυψε ότι στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα, διέκρινε παλιό του φίλο, δάσκαλο στο επάγγελμα, ο οποίος -όπως είπε- παρίστανε τον αγανακτισμένο αγρότη και προπηλάκιζε τους βουλευτές.

Στο μεταξύ, σε ερώτηση τι θα συμβεί, αν τελικά υιοθετηθεί η σκληρή γραμμή Τόμσεν για περισσότερα σκληρά μέτρα, εκτός της συμφωνία του καλοκαιριού, ο κ. Σκουρολιάκος είπε: «Δεν μπορούμε να είμαστε συνεπείς σε πράματα που δεν υπογράψαμε, που δεν συμφωνήσαμε. Αυτά που λέει ο κ. Τόμσεν δεν υπάρχουν στη συμφωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα