Αλ τσαντιρι : αρχισυνταξια μαξιμου παρουσιαση λακης λαζοπουλοσ!

12:41 17/2/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Οι δημοσιογράφοι θέλουν να κάνουν μια τηλεοπτική… Μακρόνησο»
ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Και εκεί που περίμενα να δω το Λάκη πάνω σε κάποιο τρακτέρ να αγωνίζεται υπέρ των δικαιωμάτων των αγροτών ή με κάποιο μαρκούτσι στο χέρι όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος...
Νίκος Κακαουνάκης να παίρνει συνεντεύξεις από αγρότες για το «Άλ Τσαντίρι του», τα έβαλε με τους δημοσιογράφους.

Όπως θα θυμούνται οι φίλοι που μας διαβάζουν, πριν από λίγες μέρες είχαμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο πρόσωπο,
για την υποτιθέμενη πολιτική σάτιρα που κάνει, με αφορμή ένα μισητό άρθρο του εις βάρος του νέου προέδρου της ΝΔ.

Χωρίς καμία διάθεση να υπερασπιστώ κανέναν, έχοντας παρακολουθήσει κάποιες φορές το «Τσαντίρι του», όπως και πολλοί τηλεθεατές, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς, ότι μέσα από την εκπομπή του κάνει συγκεκριμένη πολιτική και κριτική, και όχι σάτιρα. Με «μπουρδολογίες» και πολιτικοσεξουαλικά υπονοούμενα-και όχι μόνο-ασκεί την δική του πολιτική επιρροή, με απομονωμένες φράσεις πολιτικών και απλών ανθρώπων, αλλάζοντας νόημα και έννοια.

Χθες λοιπόν με την εκπομπή του ξεπέρασε κάθε όριο. Μαζί με τη δήθεν πολιτική σάτιρα, μάζεψε και μερικά τηλεοπτικά σκουπίδια από κάδους περιθωριακών εκπομπών και έκανε το «Τσαντίρι του» στερώντας το φαγητό από τις ….γάτες!!!

Θα ήθελα όμως όλα αυτά να τα τεκμηριώσω χωρίς καμιά διάθεση κακίας, διότι οφείλω να παραδεχτώ το ταλέντο του Λάκη Λαζόπουλο ως καλλιτέχνη και ντρέπομαι που για χάρη μιας πολιτικής ιδεολογίας και φιλίας πέφτει τόσο ….χαμηλά!!!!!!!

Μιλώντας για αρχισυνταξία Μαξίμου, όπως θα είδαν οι τηλεθεατές, για να πείσει, ακροατήριο και θεατές για όλα όσα συμβαίνουν σήμερα και η κατάντια της χώρας μας υπεύθυνες είναι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ευθυγραμμισμένος πλήρως με την κυβερνητική γραμμή. Εάν το υλικό που παρουσίασε δεν του το προμήθευσε το Μαξίμου ο Λάκης πρέπει να έχει πλούσιο αρχείο. Να κωδικοποιήσουμε μερικά:

-Παρουσίασε φωτογραφία της κατοχής πατέρα του Χριστοφοράκου και μίλησε για τον ίδιο και τη Ζήμενς.

-Κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι θέλουν να κάνουν μια τηλεοπτική ….Μακρόνησο και τα έβαλε μαζί τους.

-Οι εγκάθετοι και ακροδεξιοί είναι αυτοί που καταστρέψουν τη χώρα.

-Τα έβαλε με την Ευρώπη και τη συμπεριφορά της. Στόλισε τον Σόιμπλε(είναι ανάπηρος πάνω σε καρότσι-απαράδεκτος ο υπενειγμός)
)και τη Γερμανία, λες και εμείς είμαστε περιστέρια δεν έχουμε ευθύνες.

-Έκανε χαρτογράφηση της Ευρώπης με διάφορες χώρες που μας έχουν στο στόχαστρο, ενώ ανέλυσε και την χρεοκοπία των προηγούμενων κυβερνήσεων με κούρεμα PSI κλπ.

-Κατηγόρησε τα κανάλια για παραπληροφόρηση, αναφερόμενος στις κινητοποιήσεις των αγροτών και τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, διότι έδωσαν διαφορετικά νούμερα στη συγκέντρωση.

-Ξεθάβει τον Πολύδωρα που μίλησε στην «ΕΡΤ» και επιτίθεται στο πολιτικό κατεστημένο και στηρίζει κυβέρνηση και Παππά για τις 4 τηλεοπτικές άδειες. Γεια σου Πολύδωρα!!!!!(Λάκη μην ανησυχείς ο ALPHA θα πάρει άδεια κάνει καλά τη ….δουλειά του).

-Ο κοινωνικός, αγροτικός και επιστημονικός ξεσηκωμός δεν είχε καμιά θέσει στο «Τσαντίρι».

-Ξέχασε τις απαράδεκτες δηλώσεις Φίλη και Βερναρδάκη. Εκφράζοντας καθεστωτικές αντιλήψεις που εφαρμόζονται σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Μια άλλη κυβέρνηση θα την είχε γ…….

Αντίθετα είχαν θέσει τηλεοπτικά σκουπίδια από κάδους γιατί προκαλούν και ερεθίζουν το κοινό κατά Λαζόπουλο όπως:
-Κυρία που ακούστηκε να λέει ότι είχε 25 χρόνια να κάνει σεξ με τον άντρα της γιατί βαριόταν και έκανε στα 65 της και το κοινό να ενθουσιάζεται.

-Άλλη κυρία να λέει ότι πέφτει με τον άντρα της στο κρεβάτι και αντί να κάνει σεξ μαζί της σηκώνεται πάει σε άλλο δωμάτιο και κάνει τηλεφωνικό σεξ με ροζ τηλέφωνο. Ο Λάκης δεν μένει όμως εδώ.

Μιλάει για οργασμούς και πηδήματα για να ξυπνήσει το σεξουαλικό ένστικτο του Έλληνα που διψάει για κλειδαρότρυπα. Αποκορύφωμα(!)στιγμιότυπο από περιθωριακή αθλητική εκπομπή, που ο παρουσιαστής διαφωνώντας με κάποιον τηλεθεατή σηκώνεται επάνω, και φέρνει εκνευρισμένος τα χέρια του στα
…. γεννητικά του όργανα. Όλα αυτά Λάκη είναι σάτιρα όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ; Η κατάντια και ξεπεσμός ενός καλλιτέχνη που θεωρείται παιδαγωγός μιας νεολαίας;

Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι όσοι θαυμάζουν τελευταία-και είναι χιλιάδες ή και εκατομμύρια-το Λάκη πρέπει να έχουν κάποιο «κουσούρι». Όσοι τον θαυμάζουν Ας ξαναδούν το Τσαντίρι και θα καταλάβουν πολύ περισσότερα, σε δεύτερη προβολή. Διότι θα έρθουν πάλι οι μετρήσεις και θα μας πουν τι λες ρε…. Ο Λάκης έκανε τηλεθέαση 60%!!!

Αυτό ακριβώς φοβάμαι την κατρακύλα του Ελληνικού λαού και το 60% που τον παρακολούθησε. Αν βάλουμε την ίδια ώρα σκληρό «πορνό» σε ένα κανάλι θα φτάσουμε το 90% . Αυτός είναι ο Έλληνας. Και μετά λέμε ότι η Ελλάδα δεν πάει μπροστά. «Τις πταίει»;
Άντε γεια!
Keywords
Τυχαία Θέματα