Σήμερα η διαδικτυακή συνέντευξη του Τσίπρα στο Τwitter

16:32 14/1/2015 - Πηγή: Aixmi

Λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, ο Αλέξης Τσίπρας θα απαντήσει ζωντανά μέσω εικόνας που θα μεταδίδεται από το avgi.gr, σε ερωτήματα που θα του απευθύνουν οι πολίτες στο Τwitter.

Για τον σκοπό αυτό, η «Αυγή» προσκάλεσε 7 χρήστες του «πολιτικού Τwitter», εγνωσμένου κύρους, οι οποίοι καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα απόψεων, προκειμένου να επιμεληθούν της όλης διαδικασίας.

H ομάδα αυτή

αποτελείται από τους Γιάννη Μπογιόπουλο @yboyio (που έχει τον ρόλο του συντονιστή της ομάδας), Φώτη Κόλλια @fotisk, Στράτο Σαφιολέα @stratosathens, Σώτο Μητρόγλου @sotomi, Γαλαξιάρχη @galaxyarchis, Jaquou Utopie @Jaquoutopie και Δολερό @doleross, ενώ τον συνολικό συντονισμό της εκδήλωσης έχουν οι Μιχάλης Παναγιωτάκης @talws, Ματθαίος Τσιμιτάκης @tsimitakis και Αποστόλης Καπαρουδάκης @O_Kanalarhis.

Το hashtag της συζήτησης θα ανακοινωθεί στις 6 μ.μ. και αμέσως η παραπάνω ομάδα θα αρχίσει να συγκεντρώνει τις ερωτήσεις που θα καταφθάνουν, να τις ταξινομεί ανά κατηγορίες και να επιλέγει τα χαρακτηριστικότερα tweets από την κάθε κατηγορία στα οποία θα καλείται να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας.
Η συνέντευξη θα διαρκέσει μέχρι τις 9.15 μ.μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα