Σε ιστορικό χαμηλό η δημοφιλία τουΤραμπ

11:58 30/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Ιστορία γράφει ο Τραμπ καθώς η δημοφιλία του καταγράφει νέα πτώση και σημειώνει ιστορικό χαμηλό, σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup.

Ο Ντόναλντ Τραμπ κερδίζει 35% σε ποσοστό αποδοχής, μετά την αποτυχία του να περάσει το μεγαλεπήβολο νομοσχέδιο περίθαλψης Trumpcare από το Κογκρέσο. Ακόμη και ο Μπιλ Κλίντον που κρατά το ιστορικό χαμηλό μετά τον Ιούνιο του 1993 που όλοι μιλούσαν για

«καταβυθιζόμενο πρόεδρο», συγκέντρωνε 37%. Οπότε ο Τραμπ καταφέρνει να πέσει ακόμη πιο χαμηλά εντυπωσιάζοντας με τις χαμηλές αποδόσεις του από την αρχή ακόμη της προεδρικής του θητείας.

Κι ενώ συγκέντρωνε 36% και θεωρείτο ότι δεν μπορεί να πέσει χαμηλότερα, το Gallup δείχνει ότι με τον νέο πλανητάρχη όλα είναι δυνατά!

Ωστόσο, για να μην αδικηθεί ο Τραμπ, σύμφωνα με τα δημοσκοπικά ευρήματα, επτά πρόεδροι μετά τον Νίξον είχαν συγκεντρώσει ποσοστά κάτω από 40% στη δημοφιλία τους, ενώ τέσσερις από αυτούς σημείωσαν ποσοστά χειρότερα και από του Τραμπ!

Συγκεκριμένα, Νίξον (24%), Τζίμι Κάρτερ (28%), Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος (29%) και Τζορτζ Μπους ο νεότερος (25%).

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν ήρθε ισόπαλος με το χαμηλό του Τραμπ (35%), ενώ Κλίντον με 37% και Ομπάμα με 38% ακόμη και στα χειρότερά τους ήταν πιο δημοφιλείς από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα