Κατερίνα Μάρκου εναντίον Ώρας Αποφάσεων

10:31 30/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Mε μία αιχμηρή ανάρτησή της στο twitter η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Μάρκου, σχολιάζει την πολιτική εκδήλωση της «Ώρας Αποφάσεων» των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδη και Ραγκούση, παρουσία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και μελών του κόμματος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Μάρκου: «Αόριστα,καινοφανή,γενικόλογα!Λυπηρό ν ακούγονται,ν λέγονται κ κυρίως ν θεωρούνται όλα αυτά σοβαρές προτάσεις πολιτικής από τν ΏΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ»

Αόριστα,καινοφανή,γενικόλογα!Λυπηρό ν ακούγονται,ν λέγονται κ κυρίως ν θεωρούνται όλα αυτά σοβαρές προτάσεις πολιτικής από τν ΏΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

— Katerina Markou (@kat_markou) March 29, 2017

Η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης αποχώρησε από το Ποτάμι τον περασμένο Νοέμβριο, ζητώντας την ανασυγκρότηση του κεντρώου χώρου με τη συμμετοχή και του ΠΑΣΟΚ.

Πρόσφατα υπέγραψε με άλλους τρεις ανεξάρτητους βουλευτές -Θεοχάρης, Καρράς, Μπαργιώτας- κοινή ερώτηση με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στη Βουλή.

Όπως δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Μακεδονία» «ήταν μία πολύ καλή ερώτηση βουλευτών, που αφορούσε ένα θέμα καυτό, ένα θέμα που αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της δημοκρατίας μας. Ναι, μη σας φαίνεται παράξενο. Εδώ έχουμε εισφορές που δεν έχουν παρά ελάχιστη σχέση με την ανταποδοτικότητα. Δεν μπορεί ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία να αντέξουν αυτόν τον παραλογισμό. Αυτή είναι η ουσία. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν πρέπει να ψάχνετε συνέχεια για παραπολιτικά. Σημασία έχει και η ουσία των πραγμάτων, το έχουμε ξεχάσει αυτό«.

Keywords
Τυχαία Θέματα