Κριτική στον σκουρλέτη από τον πρόεδρο της δεη

11:26 30/3/2017 - Πηγή: Fimotro

Εμμεση απάντηση, κυρίως στον Πάνο Σκουρλέτη για τις δηλώσεις του για τη ΔΕΗ, έδωσε ο πρόεδρος της Επιχείρησης, Μανόλη Παναγιωτάκης. Ο επικεφαλής της ΔΕΗ, αφήνει, μάλιστα να εννοηθεί ότι στο επόμενο διάστημα θα απαντήσει καταλλήλως σε όσους επιτίθενται στη διοίκηση ενώ χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις εκτιμήσεις ότι η εταιρεία χρεοκοπεί.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παναγιωτάκη, ο οποίος δεν

επιθυμεί να τραβήξει το σκοινί, παρά τις προκλήσεις που δέχεται, είναι η εξής: «Σ’ αυτή τη φάση, που η διαπραγμάτευση φαίνεται ότι βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, δηλώσεις ή κριτικές, και μάλιστα από υπεύθυνους παράγοντες, κάθε άλλο παρά στη θετική έκβαση συμβάλουν.
Ευελπιστούμε ότι η συμφωνία που φαίνεται πιθανή θα δημιουργεί συνθήκες ώστε σε συνδυασμό με τις αναγκαίες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες η ΔΕΗ να καταστεί ισχυρότερη.
Πάντως τα περί χρεοκοπίας της ΔΕΗ, που αναπαράγονται επίμονα δεν έχουν καμία βάση. Αντίθετα, τα πρόσκαιρα προβλήματα ρευστότητας είμαι βέβαιος ότι με τις δράσεις και τα μέτρα που λαμβάνονται, θα ξεπεραστούν.
Τέλος, σε ότι αφορά αναφορές για τη Διοίκηση της ΔΕΗ που διατυπώνονται από διάφορες πλευρές, θα απαντηθούν στην ώρα τους διεξοδικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα