Σάλος στο Κιργιστάν: Η κόρη του προέδρου θηλάζει και το ποστάρει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

14:15 18/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Αντιδράσεις προκαλεί στο Κιργιστάν, μία χώρα όπου το 75% του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι, η 20χρονη κόρη του προέδρου, Αλίγια Σαγκίεβα, που τολμά να ποστάρει φωτογραφίες της να θηλάζει τον γιο της.

Η Αλίγια είναι η μικρότερη κόρη του 60χρονου Αλμαζμπέκ Αταμπάγιεφ, η οποία αρνείται να υποκύψει στις κοινωνικές συμβάσεις και τους περιορισμούς που επιβάλλει το αξίωμα του πατέρα της.

Η 20χρονη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Κονσταντίν ενώ γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της λίγες ημέρες πριν γεννήσει τον Μάρτιο, οπότε και ανήρτησε φωτογραφίες της με εσώρουχα επιδεικνύοντας την κοιλια της, σοκάροντας τους συνηρητικούς κύκλους του Κιργιστάν.

Απαντώντας σε σχετική ανάρτηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε αναφέρεται στα λάθη που κάνουν όσοι την κατακρίνουν. «Λάθος Νο 1: αντιμετωπίζουν με σεξουαλικό τρόπο το γυναικείο στήθος. Λάθος Νο 2: διάκριση των ανθρώπων που οι γονείς τους έχουν υψηλό αξίωμα. Πριν από πολύ καιρό οι άνθρωποι είχαν ξεχάσει τον πραγματικό σκοπό του γυναικείου στήθους και το είχαν μετατρέψει σε αντικείμενο για την ικανοποίηση των ανδρικών ματιών. Η κοινωνία μετατρέπει τα στήθη σε σεξουαλικό αντικείμενο και στη συνέχεια κρίνει τις γυναίκες που κάνουν πλαστικές επεμβάσεις για να μεγαλώσουν ή να μικρύνουν το στήθος τους. Όταν οι άνθρωποι λένε στα κορίτσια να είναι σεμνά, βηθούν ελάχιστα τη φυλετική ισότητα. Θα αρχίσετε να αισθάνεστε λίγο καλύτερα αν ξεφορτωθείτε όλες αυτές τις ταμπέλες και τα φυλετικά στερεότυπα» επισημαίνει η Αλίγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα