Προκαλεί ξανά το Charlie Hebdo- Δέχεται απειλές

19:23 6/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Σάλο προκάλεσε για άλλη μια φορά το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, με ένα προκλητικό του εξώφυλλο για τον Ελβετό ισλαμολόγο Ταρίκ Ραμαντάν.

Το επίμαχο εξώφυλλο του νέου τεύχους απεικονίζει τον Ραμαντάν, που κατηγορείται για βιασμό, σε στύση και το σχόλιο «Είμαι ο έκτος πυλώνας του Ισλάμ», ενώ ο τίτλος είναι «Βιασμός: Η Αμυνα του Ταρίκ Ραμαντάν».

Δύο γυναίκες κατηγόρησαν τον Ραμαντάν για βιασμό μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, με τον 55χρονο να έχει απορρίψει τις καταγγελίες.

Ωστόσο

μετά από αυτό το προκλητικό εξώφυλλο υπήρξαν απειλές στα social media, σε βάρος του γαλλικού σατιρικού περιοδικού, τα γραφεία του οποίου δέχθηκαν αιματηρή τρομοκρατική επίθεση τον Ιανουάριο του 2015, με τραγικό απολογισμό 12 νεκρούς.

«Οι απειλές ουσιαστικά δεν σταμάτησαν εντελώς ποτέ. Αρκετές φορές απειλούν τη ζωή μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ο σκιτσογράφος και διευθυντής του Charlie Hebdo, Riss.

The post Προκαλεί ξανά το Charlie Hebdo- Δέχεται απειλές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα