Πρεμιέρα για το Star System και την Άση Μπήλιου στο Star

11:40 25/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στις 15:45, η γνωστή αστρολόγος Άση Μπήλιου και η εκοπμπή της Star System κάνει πρεμιέρα από τη συχνότητα του Star.

Όπως αναφέρει το τρέιλερ που ανακοινώνει την πρεμιέρα της εκπομπής «μια ανάσα από το νέο χρόνο» η Άση Μπήλιου «κερνάει μόνο θετικές προβλέψεις».

Καλεσμένη

στην πρώτη εκπομπή είναι η Παρθένος, Ελεονώρα Μελέτη, που το 2018 περιμένει το μεγαλύτερο δώρο, αυτό της μητρότητας. Η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρεται στις ανατροπές, που βίωσε το 2017, στις ξαφνικές εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, το γάμο της και τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Μάλιστα εξομολογείται πως πέρυσι τέτοια εποχή έλεγε σε φίλους της πως μέχρι τα χριστούγεννα του 2017 θα έχει γνωρίσει τον άνδρα της ζωής της και θα περιμένει το πρώτο της παιδί.
Στην εκπομπή θα συμμετέχει και ο Κρατερός Κατσούλης ο οποίος «την ψωνίζει με τα ζώδια και την Πηνελόπη Πλάκα».

Επιπλέον η καταξιωμένη αστρολόγος θα αναλύσει τα θετικά διαστήματα του 2018, τους τομείς, που αναμένεται να πάνε καλύτερα οι δώδεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου και ποιοι θα ευνοηθούν σε ερωτικό, οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο.

The post Πρεμιέρα για το Star System και την Άση Μπήλιου στο Star appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
μελετη μπηλιου
Τυχαία Θέματα