Aυτοκίνητο μπούκαρε στα γραφεία του SPD-Ο οδηγός ήθελε να αυτοκτονήσει

11:10 25/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Αυτοκλινητο εισέβαλε στα κεντρικά γραφεία του SPD, επικεφαλής του οποίου είναι ο Μάρτιν Σουλτς.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Κυριακής στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία: «Περίπου τα μεσάνυχτα, ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στην έδρα του SPD στο Willy-Brandt-Haus στο Κρόιτσμπεργκ. Εκτός από τον οδηγό, δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες».

Gegen Mitternacht ist ein

Mann mit einem Auto in den Eingangsbereich der #SPD-Parteizentrale im Willy-Brandt-Haus in #Kreuzberg gefahren. Bis auf den Fahrer selbst gab es keine Verletzten. Unser #LKA hat die Ermittlungen übernommen.
^tsm

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) December 25, 2017

Η Deutsche Welle μετέδωσε ότι ο άνδρας είναι 58 ετών και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν μπιτόνια γεμάτα βενζίνη, γκαζάκια και άλλα εύφλεκτα υλικά και οι Αρχές άρχισαν να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα!

Ωστόσο όπως έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η αστυνομία, ο οδηγός ομολόγησε ότι ήθελε να αυτοκτονήσει και επέλεξε αυτόν τον θεαματικό(!) τρόπο

Der Fahrer gibt an, sein Auto in Selbsttötungsabsicht in das Gebäude gesteuert zu haben. Erste Ermittlungen unseres #LKA bestätigen dies.
^tsm

— Polizei Berlin (@polizeiberlin) December 25, 2017

Μετά την εισβολή του ΙΧ στο κτήριο ξέσπασε πυρκαγιά που όμως την εξουδετέρωσε το σύστημα πυρόσβεσης, χωρίς να χρειαστεί καν η επέμβαση της αστυνομίας.

The post Aυτοκίνητο μπούκαρε στα γραφεία του SPD-Ο οδηγός ήθελε να αυτοκτονήσει appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα