Τρεις ηχηρές παραιτήσεις στον θεσμό «Μις Αμέρικα» μετά τις διαρροές email

09:25 25/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Μηνύματα όπου σχολιαζόταν το βάρος, το πνεύμα αλλά και η ερωτική ζωή των υποψηφίων Μις Αμέρικα διέρρευσαν με αποστολέα τον πρόεδρο του θεσμού, Τζος Ραντλ, κάτι που τον ώθησε στην παραίτηση όπως και τον διευθύνοντα σύμβουλο Σαμ Χάσκελ και την πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου Λιν Γουάιντνερ, πρώην Μις Νιου Τζέρσεϊ.

Και οι τρεις παραιτήσεις έρχονται ως συνέπεια για τον τρόπο που με τα email τους δείχνουννα ειρωνεύονται και να γελοιοποιούν

τις υποψήφιες των καλλιστείων.

Ο Ραντλ παραδέχτηκε ότι σχολίασε την εμφάνιση της νικήτριας του διαγωνισμού του 2013 Μάλορι Χάγκαν αλλά αυτό έγινε πολύ προτού εκείνος ξεκινήσει να εργάζεται για τον Οργανισμό Μις Αμερική τ0 2015. Ζήτησε συγγνώμη λέγοντας ότι έκανε λάθος.

Επεσήμανε ότι η παραίτησή του ήταν ππροσωπική επιλογή και δεν του ζητήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο που έχει τη βάση του στο Ατλάντικ Σίτι. Επίσης, η Γουάιντνερ είπε ότι μόνο αγάπη είχε για τον θεσμό και τις απίστευτες γυναίκες που τον εκπροσωπούν.

Το σκάνδαλο ξέσπασε την Πέμπη με δημοσίευμα της Huffington Post που έφερε στη δημοσιότητα email των αρμοδίων όπου σχολιάζουν με περιφρονητικό τρόπο τις υποψήφιες ενώ υπάρχουν και πολύ σκληρά και προσβλητικά σχόλια, ενώ αναφέρονται στις γυναίκες με επίθετα που προσομοιάζουν με γυναικεία γεννητικά όργανα. Σε ένα μήνυμα ευχονται γία συγκεκριμενη πρώην μις Αμερική να είχε πεθάνει ενώ σε άλλα κάνουν εικασίες για τη σεξουαλική ζωή της Χάγκαν.

The post Τρεις ηχηρές παραιτήσεις στον θεσμό «Μις Αμέρικα» μετά τις διαρροές email appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα