Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Για μένα είναι το «Κόμμα Καρκίνωμα»

23:21 17/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Έξαλλος ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος με την ανάρτηση της χρήστριας του Twitter με το εμετικό σχόλιο για τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη που πέθανε το πρωί από ανακοπή.
Όπως διαφαίνεται από το σχόλιο της συγκεκριμένης, πρόσκειται πολιτικά στον ΣΥΡΙΖΑ κι έτσι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που ουκ αμέτρητες φορές έχει καταφερθεί κατά του ΣΥΡΙΖΑ

εξεμάνη.
Όπως έγραψε στη νέα ανάρτησή του:

Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που αναρωτιούνται «τι ζόρι τραβάει πια αυτός με τον Σύριζα και τον Τσίπρα και τους κράζει μέρα-νύχτα;»
Ο κυριότερος λόγος λοιπόν είναι αυτός.
Γιατί δεν μπορώ να ξεχάσω ποιο ήταν το κόμμα που άρχισε να σπέρνει πρώτο την βία, το μίσος και τον διχασμό ανάμεσα στον κόσμο και εξέθρεψε τέρατα σαν την «κυρία» παρακάτω.
Μπορεί να έχουν εμπεδώσει όλο και περισσότεροι ότι είναι το «Κόμμα της Εξαπάτησης», για μένα όμως είναι καταρχήν το «Κόμμα Καρκίνωμα».
Γιατί οι «ψόφοι», τα λιντσαρίσματα, τα επεισόδια (όλων των ειδών…) που «μοίραζε» απλόχερα από το 2010 και μετά, έφτιαξαν «ανθρώπους» με απίστευτες «λογικές μίσους», που θεωρούν ορθές αναρτήσεις σαν την παρακάτω, την μέρα που πέθανε ένας 40άρης πατέρας, σοβαρός και καλός δημοσιογράφος, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του.
Γιατί με αυτά ακριβώς που έσπερνε και νομιμοποιώντας -με την παντοτινή «γοητεία της αριστεράς»- ως σωστές, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ, έφτιαξε την βάση πάνω στην οποία δημιουργήθηκε το τέρας των ΑΝ.ΕΛ και κυρίως πολλαπλασιάστηκε το ακόμα μεγαλύτερο τέρας της Χ.Α. που μέχρι τότε βρισκόταν σε χειμερία νάρκη με ένα πενιχρό 1% στον Δήμο Αθηναίων.

The post Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Για μένα είναι το «Κόμμα Καρκίνωμα» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα